Szerintetek tényleg a külsőm miatt akar elválni?
Nem tudom hogy elhiggyem-e vagy sem mert akkor össze se kellett volna jönnünk. Most a tarkómra akarok tetkót és amikor ezt közöltem vele akkor azt mondta hogy mostmár elege van és elkezdett velem veszekedni. Azóta azt mondja hogy válni akar és ha rákérdezek hogy miért akkor azt mondja hogy a külsőm miatt de ha tényleg szeretne akkor zavarná, nem? Már pár hónapja máshogy viselkedett de nem nagyon foglalkoztam vele mert nem mondott semmit..arra gondolok hogy lehet hogy talált magának más pasit. Mert ha ez zavarja akkor egyáltalán miért házasodtunk össze és eddig miért nem zavarta? Azon kívül mind a 2 karom tele van tetkóval (már nem fér) a mellkasomon, a hátamon és a lábamon is van de oda még bőven férne, van szemöldök piercingem és néha tarajam de eddig nem szólt soha érte. Nem is értem. Szerintetek tényleg ez vagy próbáljam belőle kiszedni?
28F
Simán csak véget ért benne valami, már nem szeret, csak ezt olyan csúnya kimondani, egyszerűbb kifogásokat keresni.
Mivel ennyi tetoválásod van, azon a legkönnyebb fogást találni, a tarkód tetoválására pedig már várhatott régóta, mint alkalomra, végre valami, ami válóok, mert ő sem tud rá értelmes magyarázatot adni, egyszerűen vége, elmúlt.
Szerintem is valahol ott a gond, hogy a tetkó fontosabb, mint a feleség. Valahol a feleség úgy érzi, hogy ő már ebben a kapcsolatban "csak van", jó hogy van, de különösebben nem számít.
Mégiscsak le kellene vele ülni beszélni, beszélgetni, talán mégiscsak csinálni kellene valami közös programot, talán észre kellene venni, hogy ő van, hogy őneki is vannak igényei, ő is szeretne része lenni az életednek, stb. stb.
Már bocs, de normális vagy? :S
Tönkreteszed a saját tested.
Öregkorodban hogy fogsz kinézni?
Undorítónak tartom amikor valakinek ennyi tetoválása van.
Mi értelme van?
Sajnálom, hogy egy hülye p.csát vettél feleségül... Jobban jársz, ha hagyod menni amerre akar.
Ez nem lehet reális válóok. Kezdetben az én emberemen is csak 2 volt, már jóval több van. Piercing ugyanígy. Nekem így még jobban tetszik. De akkor is tetszene, ha egy darab nem volna rajta.
Ha egy öltönyös jólfésült cicafiút akar, akkor tényleg semmi keresnivalótok egymás mellett.
A válaszaid alapján a megismerkedéskor is tisztában volt a stílusoddal, de azért ez a kérdés nem ilyen egyszerű! (Mondom ezt olyan nőként, aki egyáltalán nem veti meg a tetoválásokat, és akinek a párja is hasonló, mint te)
Pl. a tartótetoválás lehet, már átlép egy határt. A páromnak van a karján, és van piercingje, stb. nagyon tetszik így, DE ha a fejére akarna tetováltatni azt azért nem díjaznám. ÉS volt már olyan, hogy egy bizonyos mintát akart a mellkasára, amiről közöltem, hogy én azt ott nem szeretném látni, amikor hozzábújok. (Letett róla, megbeszéltünk egy alternatívát.)
Az anyagi vonatkozás is ok lehet. Ismét csak saját példát hozok: nem vagyunk túl jó anyagi helyzetben, és amikor a párom egy nagyobb összeghez jutott, és új tetováláson kezdte törni a fejét, én is berágtam. (Elismerte utólag, hogy jogosan.)
De összességében egy házasságnak kell annyira intimnek lennie, hogy tudjatok őszintén beszélni egymással, és kiderüljön, mi a valódi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!