Mit tegyek hogy a nejem fogyozzon?

Jaj, mit kell jönni ezzel, ha szereted, fogadd el. Azt is el kell fogadni, aki 200 kg? A saját szervezetét terheli a pluszkilóval. Már a normális súlyra felment 10%-os súlytöbblet is káros. Magának is árt vele, ha csak hízik.
Ráadásul még nem is szült, hát mit akar...
Hát éppen ez az hogy még nem szült ha szült volna elfogadnám .de biztositom neki hogy azt csinál amit akar meg a fizut is kezeli berletet is kapott 3 havi korlatlan fitness berlet azt gondolom hogy nem nagy keres hogy 60 fölé ne menjen a 165 centijevel. Mert ha betegseg vagy barmi az mas az emberr elfogadja akit szeret de neki minden adott.
Es csak arra bir hobatkozni hogy ő melles faros tipus ez van. Érdekes 54 kilosan is megvolt mindene megis csinosabb volt.

Ez az, te mindenben támogatod. egy átlagférj nem tudna bérletet fizetni, minden lehetősége megvan, hogy normálisan nézzen ki.
Megvehetné az drágább, de egészségesebb, nem hizlaló kajákat, de tojik bele. Máskor épp ezért kötnek az ilyen kérdezőkbe, mint te, hogy mert nem támogatja a nejét meg így meg úgy a gyerekek mellett nem lehet jól kinézni.

Akik a férjet támadják,nem értem.
Adott a felesége, aki se nem dolgozik, se nem főz.
A férje pénzét ő kezeli. Kapott bérletet.
Végül is tényleg olyan rossz dolga lehet annak a nőnek, hogy semmit nem kell csinálnia.
Miért nem dolgozik egyébként?Vagy mióta nem dolgozik?

Tudod "az igaz szerelemben nem számít a magasság, TÖMEG és a kor." a többi kifogás..
A magasság adott és nem szokott változni. Ha nem tetszik, meg se ismerkednek. A kor ismert, azt meg mindenki tudja, hogy évente öregebb lesz az ember.
Aki a húsos nőket szereti, az nem fog piszkafával összejönni és fordítva. Így jogosan reklamál, ha változik - olyanra, ami neki már nem fér bele.
Gondolom a kérdező is a 70 kg-os nők között válogatott volna, ha az tetszene neki.
Szeretni lehet valaki bármilyen külsővel, de szexuálisan...hááát.
Ez a "mindenhogy szeretem a másikat", akkor ugye arra is vonatkozik, hogy ha egy hétig nem fürdik le és rohadnak a fogai? Mert ez is csak elhatározás és energia kérdése. De ugye van, akinél meg ez alakul ki idővel.

36! Azért bunkó, mert egyenesen kimondja, hogy kövér? Miért jobb finomkodni? Ha kövér, akkor kövér. Mitől jobb, ha azt mondja, ahogy a dagadt nők jellemzik magukat: előnyösen telt, molett, stb?
És azért bunkó, mert kimondja az igazat: tömi magába a kaját, azaz zabál? Ezt miért olyan csúnya dolog kimondani? Ez szőrszálhasogatás, semmi más...

38-hoz még annyit hozzáfűznék, hogy mivel arcot/nevet se tudunk a sztorihoz kapcsolni, így ténylegesen nem érinti ez a kérdés a feleséget.
Ha becsatolt volna a kérdező egy fotót, amin felismerhető a neje, az már gáz lenne. De így, név és egyéb azonosítható adat nélkül ez nem bántó a feleségnek.
Mondjuk azon mosolyogtam, hogy korábban én írtam ki kérdést, mert a férjem az utóbbi években eltunyult, hízott, pedig én még sportos formátumban ismertem meg. Akkor mindenki azzal jött, hogy ha szeret, akkor a kedvemért eljár sportolni, mert ugye úgy ismertem meg.
Szóval ne legyen kettős mérce, legyen ez érvényes mindkét nemre! (Ha az én seg.gem nő meg, akkor rám is!)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!