Mit tegyek hogy a nejem fogyozzon?

Használd fel a bérletet te!
Járj el oda, csinosodj te, majd amikor látja, hogy milyen sokat jelent, elkezd gondolkodni:
- vagy ő is elkezd fogyózni, hogy veled együtt csinosodjon, és akkor nem fogod lecserélni másra
- vagy könnyen előfordulhat, hogy elcsavarják a fejedet egy olyan helyen, ahol ő nincs ott, de sok más nő igen.

10-es vagyok, amikor elkezdtem írni a választ, még nem volt infó, telóról kicsit lassabb. Nem vagyok értelmi fogyatékos.
Nos az ismeretek fejében a feleséged unatkozik. Valószínűleg te tartod el. Ne vásároljatok olyan ételeket, ami hízlal. Ne legyen otthon egyszerűen nasi. És ne adj neki annyi pénzt, amit lelkiismeretfurdalás nélkül elkölthet.
Legalább főz amúgy? Küldd el dolgozni! Akkor is, ha nincs rá szükségetek! Én csak azzal, h új munkahelyem lett, ahol többet kell jönni-menni, és nincs időm enni, 12 kg fogytam egy év alatt. Pedig nem fogyóztam

Elég hasznavehetetlen nő... :S Harmincon felül van, el van tartva és nem főz? Úgy bezavarnám a konyhába, mint a sicc! Bár ki tudja, akkor még többet zabálna...
Mondd meg neki, hogy ne igya a cukros löttyöt, ha már kóla kell neki, van abból is édesítőszeres. Itt a nyár, zöldség és gyümölcs dögivel, egyen salátát salátával.

Voltam hasonló helyzetben. Nem volt munkám, itthon vakartam a vakarnivalót. Első hetekben még élveztem a pihenést, aztán egyre jobban ellustultam. Zabálni annyira nem zabáltam, de így is feljött rám 6-7 kg. Mozogni egyre lustább voltam. Tanulni is.
Anyagilag annyira nem is voltunk rászorulva még egy fizetésre, de a férjem leültetett, hogy lassan rossz rám nézni, annyira ellustultam, alig csinálok valami értelmeset (mozgás, tanulás, stb).
Elgondolkoztam rajta, igaza volt. Amint munkába álltam, leálltam az "unalmamban eszek" nasikról és hiába volt irodai munka, valamennyi mozgás járt vele. Ide-oda kellett épületen belül rohangálni.
Az első három hétben majdnem felfordultam a fáradtságtól, hirtelen nagyon nagy terhelés volt a 8-9 óra munka a korábbi egész napos henyélés után.
Aztán hozzászoktam az új ritmushoz. Érdekes mód egyből lett erőm, energiám edzeni. A hangulatom is javult, még tanulni is lett kedvem, hiába volt meg a napi 8-9 óra munka, plusz 2 óra utazás.
A főnököm egy ötvenes pasas, hihetetlen mennyiségű energiával. Egyszer beszélgettem vele, hogy honnan szedi az energiáját. Mondta, hogy ötkor felkel, kimegy futni a szigetre, hazamegy lezuhanyozni, reggelizik, aztán bejön dolgozni.
Az ő példája lökést adott, hogy az apám lehetne és mégis több az energiája, mint nekem.
Kimentem a M.szigetre, aztán 100 méter után sípoló tüdővel összerogytam. Másnap 150 méter után. Rohadt fáradt voltam.
Harmadnap összefutottam (szó szerint :)) a főnökömmel, aki a második körét rótta.
Beidegeltem magam, hogy 20 évvel idősebb és én itt halok meg, ő meg kilómétereket fut. Futottam 500 métert, bár utána menni alig bírtam.
Most már én is le tudok futni több kört, bár 50-100 méterenként emelgettem a távot és hetekig élőhalott voltam. Olyan merev lábakkal mentem dolgozni, mint egy pingvin, konstans izomlázam volt. Azóta nincs izomlázam, bármennyit ehetek, nem mozdulok 50 kg fölé.

Ha szereted fogadd el!!
Nekem mondaná egyszer egy pasi, hogy foggyak le, úgy ott hagynám , mint az állat... Mert nem kéne méregetni, hogy júj 50 volt 60 lett..Tudod "az igaz szerelemben nem számít a magasság, TÖMEG és a kor." a többi kifogás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!