Mit tegyek hogy a nejem fogyozzon?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 13:35
1/44 anonim 

válasza:

Miért kell fogyóznia? Nem tetszik, nem akar? Mennyi rajta a plusz és mitől? Ha nem akar, akkor tarts vele. Hívd el futni, vegyél neki egy szobabiciklit vagy egy bérletet a kondiba. Mondogasd neki, hogy nagyon szereted és nagyon tetszik, de egészségtelen ha túlsúlyos és a többi.
3/44 A kérdező kommentje:
Vettem neki a neten 3 hónapos fitnesst hol elmegy hol nem de zabal.nem dolgozik.69 kilo bevallasa alapjan de amugy 70 lattam a merlegen mikor allt.10 éve 54 kg volt ideális volt akkor.aztan felment 60 ra meg az is elfogadhato volt. 62 nel szoltam neki.azota 70. Oktoberben volt 62. Én 70 vagyok gyereket nem szült amugyja és 165cm a nejem persze 170 nek mondja magat de ez nem igaz orvosnal lemertek
2012. jún. 17. 13:49
4/44 anonim 

válasza:

Szerintem nem szereted... legalábbis a beszéd stílusodból.
5/44 anonim 

válasza:

Független a kérdéstől, nagyon ellenségesnek tűnsz a nejeddel szemben. Hogy tudtok így megmaradni egymás mellett?
6/44 anonim 

válasza:

pakolj be pár régi ruháját a szekrényébe,mikor öltözik ártatlanul mutass rá az egyikre,hogy abban milyen jól nézne ki...aztán mikor nem fér bele,talán neki is leesik,hogy fogynia kellene
7/44 anonim 

válasza:

Mond meg neki, hogy ha lefogy, akkor te meg cserébe kijárod a 8 általánost, mert a helyesírásodból ítélve kirúgtak 6. után!
9/44 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy zabál.es mindig csak azt mondja neki ilyen az alkata annya is kövér.de anny szült 2 gyereket ő nem. És érdekes tavaly ilyenkor meg 60 volt alkata akkor is ilyen volt hogy szeles csipő nagy mell vekonyabb derek de nekem ez kifejezetten tetszik rajta de az hogy feljött 10 kg már debellas. És szeretem.csak mrges vagyok.
2012. jún. 17. 13:55
10/44 anonim 

válasza:

Adj neki több szabadidőt! Pl. ha van gyereketek, hetente 3x 2-3 órára te legyél a gyerekekkel, amit szeretne sportolni adj neki pénzt rá, h megvehesse hozzá a szükséges dolgokat (nehogy te vedd meg!), és beszéljétek meg az étrendet. Pl. a fehér kenyerrol 100%-osan lemondhattok. Írj még többet magatokról, h konkrétabbak legyünk. Nekem is fogyóznom kéne, ezért tudom, h nekem mi esne jól a páromtól. Bár ő elfogad engem ilyennek, így is ismert meg. Nekünk konkrétan anyagi okai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!