Mit tegyek hogy a nejem fogyozzon?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 13:35
11/44 A kérdező kommentje:
És szerintetek nem sok a 70 kg a 165 centijehez?ugy hogy alapbol faros melles tipus.és 54 kgal vettem el de 60 al is csinos
2012. jún. 17. 13:56
12/44 Pityeeesz 

válasza:

Az nagyon sok. És gondolj bele mi lesz ha összejön egy-két gyerek. Akkor csak még igénytelenebb. Jobb az ilyentől megszabadulni.
13/44 A kérdező kommentje:
Kedves utolso irtam hogy mar vettem berletet neki a neten ő is akarta a berletet amugy de megis lusta.gyerek nincs egesz nap azt csinal amit akar nem dolgozik
2012. jún. 17. 13:58
14/44 anonim 

válasza:

ma 13:56
miért nem olvasod el,hogy mit írt a kérdező? Kétszer is leírta nem szült a neje gyereket.
15/44 anonim 

válasza:

Szerintem boldogtalan,azért az evésbe folytja a bánatát.Azon kellene dolgoznotok, hogy a feleséged boldog legyen mellette és te is mellette!Meglátod,ha végre jól érzi magát,csináltok közös programokat,akkor ő is rájön, hogy nincs jól a súlya!
16/44 anonim 

válasza:

Mond meg neki, ha így folytatja, hamarosan 80, aztán 90 lesz. Én megpróbálnám megbeszélni vele normálisan, hogy változtasson az életmódján, mert egyre nehezebb lesz utána már lefogynia, ő is egyre elégedetlenebb lesz magával, ez senkinek sem jó. Itt a jó idő, csald el strandra, tópartra, otthon a négy fal között soha nem látja magát az ember olyan kövérnek, mint például egy strandon bikiniben. Készíts róla egész alakos fotót és mutasd meg neki együtt egy régebbivel, amikor még csinos volt. Lehet, ő nem is látja magát annyira durván kövérnek, mint te. Én megértelek, mert nagyon sok férfi jár hasonló cipőben, amikor beleszeret egy csinos nőbe, aztán az évek múlásával azt veszi észre, hogy egy nagyseggű falógéppel él együtt, akire már nem büszke. Most hiába jönnek azzal, hogy ez nem igazi szeretet, ez hülyeség, ugyanis a külső is nagyon fontos egy házasságban, nem szabad sem a férfinak, sem a nőnek elhanyagolnia magát, mert az nagyon kiábrándító. Én is ismerek olyan nőt, aki nagyon csinos volt, aztán férjhez ment, gyereket szült és most egy kövér, melegítőnadrágos, csapzott nő, minden nőiességét elveszítette.
17/44 anonim 

válasza:

Adj ultimátumot: "Szívem, az, hogy ennyire elhanyagolod önmagad, azt jelenti, hogy a lelkedben valami nincs rendben. (Egyébként érdekelne, hogy mit próbál pótolni a feleséged az evéssel. Milyen a házaséletetek? Érzelmileg és testileg. Nem kizárt, hogy te is ludas vagy a dologban.) Márpedig nekem nem az az életcélom, hogy egy önmagát nem tisztelő, elhanyagoló nővel éljek együtt. Ha valami baj van, akkor beszéljük meg. Továbbá ha x idő múlva nem változtatsz az életstílusodon, útjaink elválnak."
18/44 anonim válasza:
Keressen munkát! Mikor nem dolgozok, én is feleslegesen sokat eszek. A munka javitja az ember kedélyállapotát, tut fog segíteni! Nagyon nem egészséges dolog semmit se csinálni.
19/44 anonim 

válasza:

Még valami: Folyamatosan csak a súlyáról beszélsz. A feleséged micsoda? Egy tárgy? Egy olyan "valami", amit mutogatni szokás, mint a játékbabákat? És mi a helyzet a belső értékeivel? Azokért mennyire dobog a szíved? A fentiek alapján rettenetesen eltárgyiasítod őt. Mindig kettőn áll a vásár.
20/44 anonim 

válasza:

Ja, és amit az ultimátumhoz írtam, azt nem ijesztgetésnek kell előadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!