Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, nem bírjuk majd ki....

Félek, nem bírjuk majd ki. Akiknél az anya dolgozik távolabb a családtól, hogy bírják ki? Gyerek/ek hogy viselik?

Figyelt kérdés

Két hét múlva lenne elég jól fizető,hosszabb távú munkahelyem 70 km-re a csalásomtól,de félek megsínyli a kapcsolatunkat és a gyerekeinket is,hogy csak 7végente lennék itthon velük.

Ráadásul iszonyat rossz a gondolat is,hogy egy másik nő lesz itt velük minden nap,ő fogja őket megvigasztalni ha szomoruak vagy elesnek stb :(

Hogy lehet ezt kibírni?

Kibírja az ilyet egyáltalán egy kapcsolat?

Sajnos nem napokról és hetekről,hanem hónapokról ha minden jól sikerül 1-2 évről van szó.

Aggódom,hogy a kapcsolatunk a párommal megromlik emiatt,nem bírjuk ki és félek a gyerekek sem engem hanem a babyszitterüket fogják jobban szeretni mivel ő lesz velük éjjel-nappal :(

Más akiknél ilyesmi van hogy bírják,hogy oldják meg a dolgokat?

2012. jún. 17. 01:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
ne röhögtess már 70 km az semmi... Én 110 Kmre dolgozom és hazajárok minden nap.
2012. jún. 17. 01:21
 2/15 anonim ***** válasza:
Majd a bébiszitter lesz az új anyuka és feleség, ha nem figyelsz, kivéve ha éltes korú a hölgy. Én biztos nem vállalnám, nem azért szülnék gyereket hogy más nevelje, mégha "csak" 1-2 évről is van szó...
2012. jún. 17. 01:25
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nagyon nyugtató válaszok! :(

Első!Jó neked,hogy Te meg tudod oldani.

Párom éjjel megy dolgozni,pontosabban negyed 1kor és délután 2kor ér haza.Szüleink nincsenek,hogy inkább őket kérjük,hogy segítsen így más megoldást nem igazán láttunk arra,hogy hogy oldjuk meg.

Ovi reggel fél6kor nyit nekem meg akkor már rég uton kéne lennem,párom meg nem lenne itt,hogy elvigye őket.

Ha neked olyan jól megy,hogy így megoldottátok,akkor elárulhatnád hogy sikerült.Esetleg a bérlet mennyibe kerül vonatra pl a te esetedben!?

2012. jún. 17. 01:35
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Köztisztvise... akarommondani közszolga vagyok. szóval a bérlet 50%os meg van valami minimális kilométerpénz. Szóval általában vonat. Ha sűrű a nap akkor autó.
2012. jún. 17. 01:40
 5/15 A kérdező kommentje:

Hát akkor Te még örülhetsz is.

Nekem magamnak kellene megoldanom a bejárást,anyagi téren is.szval a vonat vagy teljesen mindegy mi más ára az egekben lenne.ezért gondoltunk arra,hogy akkor hétköznapokon ott lennék helyben,csak mint irtam,tartok tőle nem bírnánk ki. :(

2012. jún. 17. 01:44
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudtok valahol a 70 km között valahova legalább albérletbe költözni majd, ha már ez biztos lesz? Vagy párodat jól megfizetik? Nekem egyik ismerősöm 90 km-ről jár be egyetemre, jó mondjuk ő diák, de meg lehet azért nézni a bérletárakat. Nem hitegetlek, 30000 fölött lesz szerintem jócskán, ha megoldható akkor mint vészmegoldás legalább ott lesz. A cég nem fizetné legalább egy részét?
2012. jún. 17. 01:56
 7/15 A kérdező kommentje:

A páromat elég rendesen megfizetik,emiatt nem költözne el innen,így is elég nehezen talált rá erre a munkahelyre viszont mivel 5 fős család vagyunk,szükség van arra hogy én is dolgozzak.

Mivel éjszaka amikor ő jár dolgozni nincsenek buszok-vonatok így neki helyben kell maradnia,így is gyalog jár dolgozni ami 30-45 perc között van 2x naponta.

Igen,számolgattam elég borsos ára van abérletnek,sajnos a cég nem fizet.

Hát megpróbálok valami nagymama korút keresni,őt akkor inkább nagyiként tekintenék a gyerekek (nagyszülő úgysincs) és talán én sem érezném magam olyan rosszul,hogy nem én vagyok velük 7köznap.

Viszont szeretnék minden nap hazajárni,remélem találunk más megoldást.Én sosem voltam ennyi ideig a családomtól,nem tudom milyen,de ezzel a babyszitterrel aki most jár hozzánk valahogy rossz elő érzetem van.Lehet csak bebeszélem magamnak,de lehet mégsem.Ezért is írtam ki a kérdést. :)

Egyébként köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 17. 02:05
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha fizettek neked albérletet a munkahelyed közelében, hétvégén mindig hazajársz (oda-vissza teljesárú jeggyel), itthon fizetitek a rezsit és a babysittert egész napra, akkor lehet, hogy épp ott tartotok, mintha kifizeted a bérletet, és hazajársz, egy néninek meg fizetsz azért, hogy elvigye a gyerekeket az iskolába.

Én nem mennék el így:(

2012. jún. 17. 06:02
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsóval értek egyet. Megéri egyáltalán, albérletbe menni, azt kifizetni, és plusz a baby sitter-t? Külön kajáról gondoskodni?Olyan rengeteget fizetnek, ott, hogy megéri az óránként 1000 ft.-os baby sitter? De ha naponta 5-6 ezret is kér, az is sok.
2012. jún. 17. 06:25
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

Én is ezen gondolkodom, h ennyire megérné az új munkahely? Ennyire nagyon jól fizetnének érte, h a babyszitter és a másik helyen az albérlet mellett kifizetendő lenne?

Én az eredeti leosztást nem csinálnám.

2 ötletem van:

1. vidd a másik városba a gyerekeket, és hetvégén együtt a család - a másik városban, ha segítségre van szükséged még mindig olcsóbb néhány órára, h megfizess valakit, és így legalább esténként együtt tudtok lenni.

2. te járj be naponta, és csak a reggel és du. kell segítség, de együtt lesztek minden nap

A munkáltató köteles a 80% (vagy több) munkába járás költségét kifizetni, ha az állandó lakcimed mashol van.

2012. jún. 17. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!