Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honda crm 125 vs anya?

Honda crm 125 vs anya?

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy nem rég kaptam egy crm 125-öst apukámtól de anya nem akarja hogy menyek vele mert hogy fiatal és felelötlen vagyok.Egyeb ként meg hogy nincsen motoros ruhám pedig nem tom mér nem enged hogy menjek vele pedig jó gyerek vagyok alpba véve pl nem cigizem,drogozom,szeszes italt se fogasztok(17éves vagyok)

mit mondjak neki köszi a válaszokat előre is fogyatékosok kiméljenek

2012. jún. 12. 20:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Inkább tanulj meg helyesen írni. :'(
2012. jún. 12. 20:44
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

a) A helyesírásod kiüti nálam a biztosítékot, már bocsi.

b) RUHÁRA SZÜKSÉG VAN. Anélkül teljesen igaza van hogy nem enged.

c) Jogsid van hozzá? Ezt sem írtad például.

2012. jún. 12. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyám meg magának vett egy Suzukit,és engem nyaggat,hogy motorozzak vele.

De én az autót jobban szeretem.

Nem tudom,hogy mit mondj anyudnak,de vannak emberek akik alapból félnek a motoroktól, főleg a nagy motoroktól. Vannak akik élvezik a motor előnyeit. Anyám él-hal a motorjáért 40 évesen :D

19/F

2012. jún. 12. 20:46
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

ma 20:46 vagyok

De azért a védőruha bizony nem árt.

2012. jún. 12. 20:47
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

"fogyatékosok kiméljenek"

Akkor először saját fogyatékaidtól szabadulj meg. Tessék, egy kis segítség hozzá: [link]

2012. jún. 12. 20:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"nincsen motoros ruhám"

Akkor anya.

2012. jún. 12. 21:01
 7/12 anonim válasza:
Ruha mindenképp legyen. Utána ha lenne lehet,hogy jobb szemmel nézné már:) Jogsid van hozzá? L/15
2012. jún. 12. 21:16
 8/12 anonim válasza:
Pár napja halt meg egy évfolyamtársam motorbalesetben. Húsz éves volt. Nem csoda,hogy félt az anyukád, főleg motoros ruha nélkül. Hallgass rá szerintem.
2012. jún. 12. 23:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű kérdés. Addig nem is vagy igazi motoros, amíg nem buktál egy isteneset:)

Farmernadrág, farmerkabát, csizma, az előírás ennyi (de ezt te is tudod, ha van jogosítványod). Protektort tudsz tenni alá, főleg a könyök, térd, hát a lényeg, ha buksz, ezekről ég le a bőr.

Ahelyett, hogy vitázol vele, próbáld a rátermettségedet bizonyítani, érett vagy már arra, hogy motorozz.

2012. jún. 13. 08:10
 10/12 anonim ***** válasza:
"fogyatékosok kiméljenek" lehetsz még te is fogyatékos, ha úgy esel a motorral, hogy amputálni kell a lábadat, akkor majd nem használod szitokszóként, hogy fogyatékos
2012. jún. 13. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!