Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honda crm 125 vs anya?

Honda crm 125 vs anya?

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy nem rég kaptam egy crm 125-öst apukámtól de anya nem akarja hogy menyek vele mert hogy fiatal és felelötlen vagyok.Egyeb ként meg hogy nincsen motoros ruhám pedig nem tom mér nem enged hogy menjek vele pedig jó gyerek vagyok alpba véve pl nem cigizem,drogozom,szeszes italt se fogasztok(17éves vagyok)

mit mondjak neki köszi a válaszokat előre is fogyatékosok kiméljenek

2012. jún. 12. 20:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a motorozáson járjon az eszed, hanem a tanuláson! Tanulj meg helyesen írni, vegyél motoros ruhát, aztán mehetsz... De gondolom most az jön hogy diszgráfiás vagy meg hasonlók... Kitaláltam? :-)
2012. jún. 13. 11:50
 12/12 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, csak én Honda NSR 125R motort vettem. Anya megérette egyből, mondta hogy ruha nélkül fel nem ülök rá. Igaza is van, sokat véd a ruha!! Azt mindenképp vegyél!
2012. jún. 20. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!