Ezek közül melyik moci a gyorsabb?
-Simson S51/1
-Yamaha Jog
-Honda Dio
-Simson Schwalbe
-Yamaha BWS
És melyik gyorsul a leggyorsabban?Melyik mennyit kajál?:D
tipikus hülyegyerek felfogás.
melyik gyorsabb, melyik gyorsul jobban...
homokozz még pár évet az oviban!
Én is gyorsultam már le robogót Simsonnal. Gyári mind a kettő.
Egyébként egy gyári, jó állapotú simson 75-öt nem fog menni, max óra szerint. Márpedig az óra az fölfelé csal. Az enyém 15-ös lánckerékkel 62-őt megy GPS-el mérve. Az ilyen gyárilag 75-öt megy duma elég nagy böszmeség...
Ja és a robogó órája is csal.
Ja hogy a kérdésre is válaszoljak. Ezeknek a robogóknak nem tudom a gyorsulását és a végsebességét, de a Schwalbe-t az S51 lehagyja. Már persze ha az S51 4 sebességes.
Egyébként beállítás kérdése is, és áttétel kérdése is. Szóval bármi megtörténhet. Például egy Schwalbe 14-es lánckerékkel gyorsulásban odaver például egy 16-os lánckerékkel szerelt S51-nek. Ugyan ez fordítva is igaz. JA és S51 2-2.5 liter benzinnel el van.
Az lehet hogy nincs annyi megszakítás
(az a pár tized másodperc). De mekkorát ejt a váltó? Mész a háromsebességessel: víííííííííí (berakod 3-ba) bőőőőőőő.
De mondom sok múlik a beállításon is, illetve azon hogy mennyire kopott már a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!