Szépségdélután: masszás+ pld. pedikür, közös mozi, de egy jó kis fagyizás nagy sétával sem utolsó (Bár utóbbi esetben vigyetek ernyőt :D)
2012. jún. 12. 17:21
4/12 anonim válasza:
Mi anyuval elég sokmindent csinálunk... igazából gyakorlatilag mindent mi ketten intézünk. Persze ennek fele sem kikapcsolódás, de közben is együtt vagyunk. Tehát bevásárlás, ügyintézés, nagyszülőkhöz menni párnaponta. Ami kicsit is felüdülés, az az itthoni tennivalók, mint a takarítás, főzés. Mindketten nagy tenisz rajongók vagyunk, úgyhogy a meccseket együtt nézzük. Így nyáron pedig szoktunk az erkélyen "kertészkedni", együtt ültetünk virágokat. Nagyon egyéb közös programot nem szoktunk szervezni.
Mi legalábbis ilyeneket csináltunk, mikor ennyi idős voltam, csak az anya + 2 lánya program volt.
2012. jún. 12. 17:23
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Jó ötletek!
2012. jún. 12. 17:23
7/12 anonim válasza:
Csinálhatsz neki egy voucher-t, amire ráírod: "Ez a nap a tiéd" és kívánhat valamit. Az én lányom imádja -igaz, csak 8 éves- és jókat szokott kitalálni, pl. turisták vagyunk a városunkban, szépségszalonba megyünk -otthon:D- átrendezzük a szobát.
2012. jún. 12. 18:04
8/12 anonim válasza:
Mi anyuval a hétvégén elmentünk moziba. Mostanában kezd rákapni arra, hogy nem minden új film rossz, és így sikeresen el tudom rángatni magammal a legjobb mozifilmekre:) Szeretjük a focit, úgyhogy az EB-t is együtt nézzük: ha jó lesz az idő, keresek egy szabadtéri kivetítős meccsnézési lehetőséget, és oda is elviszem. Ó, és most tervben van, de még nem tud róla, hogy bejelentem egy fodrászhoz, mert már évek óta én vágom a haját, mert "ő erre nem költ".
2012. jún. 12. 18:13
9/12 anonim válasza:
Nekünk minden hónapban van egy délutánunk (na jó, néha kettő is), amit együtt töltünk. Általában a péntek vagy a szombat délután ilyen, ilyenkor shoppingolni megyünk, bejárjuk a környék boltjait, közben fagyizunk, kávézunk, vagy sütizünk is valahol. Sokat beszélgetünk, nevetünk. Ezen kívül a "csajos délutánon" kívül. Egy héten nagyjából 2-3-szor megyünk bevásárolni Tescoba, vagy Coraba, Rossmannba vagy ilyesmi nagy boltokba. Ez is jó, mert mire végig járjuk és mindent megveszünk amiért indultunk elég sok idő eltelik, közben is sokat tudunk beszélgetni és jól érezzük magunkat együtt. Szóval nálunk ez a vásárlás dolog jött be. Ja, meg mi szolizni is járunk rendszeresen, ha tudunk, akkor együtt megyünk oda is. 18/L, 55/N
2012. jún. 12. 21:43
10/12 anonim válasza:
Mi párhavonta egy napot csak kettesben töltünk, reggeltől-estig. Változóak a programok: tavaly májusban pl reggel elmentünk a vidámparkba, ott voltunk kora délutánig, utána étteremben ebédeltünk, sétálgattunk, este pedig koktéloztunk (utóbbihoz azért még fiatal vagy :)). Aztán volt olyan nap, hogy délelőtt elmentünk ruhákat vásárolgatni, valahol ebéd, délután pedig mozi. Volt olyan is, hogy délelőtt elintéztünk együtt ezt-azt (posta, piac, stb.), aztán ebéd, fagyizás, sétálgatás, este pedig színházba mentünk. A lényeg, hogy együtt legyünk, beszélgessünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!