Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki annak ellenére, h idősebb, férjes vagy talán már gyereke is van és ennek ellenére fiatalabb pasikról álmodozik?

Figyelt kérdés
Chaten beszélgetek és meglepő az arány.

2012. jún. 10. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A férjem 10 évvel idősebb, most 40 éves, én 30 leszek. Van egy kisfiunk, szeretne még egyet, én már nem. Mostanában ütközik ki, hogy mekkora ez a 10 év. Én még szeretek új dolgokat kipróbálni, Ő már nem igazán, inkább csak dolgozik. Szeretem, de félek, hogy ez egyre rosszabb lesz.

Nem mondom, hogy nem vonzódtam már velem korabeli férfiakhoz, voltak, akik próbálkoztak, de én sosem mennék bele úgy, hogy házas vagyok. Megmarad ábránd szintjén.

2012. jún. 10. 14:54
 2/4 anonim válasza:
75%

Férjezett vagyok, 2 közös gyerekkel. Nem kimondottan a fiatalabbakról álmodozom, de...

10 éve vagyunk együtt, már nagyon nem megy a dolog, nem szeretjük egymást, csak a gyerekek miatt élünk együtt.

Nagyon odavagyok egy nálam 4-5évvel fiatalabbért, de tudom hogy nincs esélyem, mivel gyermekeim vannak. Így marad a plátói szerelem... Amúgy én 34 vagyok.

2012. jún. 10. 14:55
 3/4 anonim válasza:

2. vagyok

Az kimaradt, hogy a férjem 1 évvel fiatalabb nálam.

2012. jún. 10. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Sohasem vonzottak a fiatalabb fiúk, úgy hogy nem, nem álmodozom róluk. 57/N
2012. jún. 10. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!