Hogy lágyítsam meg anya szívét?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és tetszik egy fiu(14). osztálytársammal elszoktunk menni megnézni őket focizni a parkba. de anya múltkoris odajött hozzánk leelenőrizni engem... (nem az egyetlen eset) ez csak egy példa volt. nekem inkább nagyobb barátaim vannak és sose enged el velük sehova. apa simán elenged meg nem bánja de anya nem! ennek nem fordítva kéne lennie? mit csináljak?2012. jún. 16. 12:47
1/11 anonim válasza:
12 éves kislány, az még gyerek. Persze, hogy félt az anyukád, főleg a nagyobb, idősebb fiúk társaságától.
2/11 anonim válasza:
háát,azért megértem anyukáda is,hogy nem akar idősebbekkel elengedni..! pontosabban leírhattad volna,hogy hány évesek,és hogy hova nem mehetsz el velük?
3/11 A kérdező kommentje:
én teljesen megértem, hogy félt de már régóta harcművészettel foglalkozok megtudom védeni magam... szerinted nem tudnám vele megbeszélni?:|
2012. jún. 16. 13:06
4/11 A kérdező kommentje:
1 évvel idősebbekkel sem enged el. sehova! plázába se..
2012. jún. 16. 13:07
5/11 anonim válasza:
ez aranyos volt,hogy megtudod magad védeni,de rengeteg olyan szituáció állhat fent amikor bajba kerülhetsz.
ülj le anyukáddal ,és kérdezz rá,hogy mi az oka,hogy nem enged el velük,mi az amitől tart. esetleg mondd el neki,hogy amint itt és ott vagytok rá csörögsz,vagy ő is bármikor hívhat,és addigra amire mondja hazaérsz.és ha belegyezik akkor ne élj vissza a bizalmával..! hívd el hozzátok a barátaidat,talán ha jobban megismeri már nem fél elegedni
6/11 A kérdező kommentje:
ez érdekes kifejezés de jókislány vagyok. mindig felhívom éppen hol vagyunk(és ott is vagyok) és idő elött hazaérek mindig... nem tudom mért nem bízik meg bennem. de köszönöm szépen, így fogok tenni.: )
2012. jún. 16. 13:16
8/11 A kérdező kommentje:
a legidősebb 14
2012. jún. 16. 13:27
9/11 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy tetszik neked az a fiú. Az én anyukám mindig megértő volt, így ekkor elengedett volna.
10/11 A kérdező kommentje:
tudja.. nem tudom mit csináljak még.:|
2012. jún. 16. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!