Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lágyítsam meg anya szívét?

Hogy lágyítsam meg anya szívét?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és tetszik egy fiu(14). osztálytársammal elszoktunk menni megnézni őket focizni a parkba. de anya múltkoris odajött hozzánk leelenőrizni engem... (nem az egyetlen eset) ez csak egy példa volt. nekem inkább nagyobb barátaim vannak és sose enged el velük sehova. apa simán elenged meg nem bánja de anya nem! ennek nem fordítva kéne lennie? mit csináljak?
2012. jún. 16. 12:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Annál a válaszolónál a pont, aki a barátaid bemutatását szorgalmazta. Fussatok velük össze "véletlenül" az áruházban, és akkor mondjuk a barátaid segítenek hazacipelni nektek a sok cuccot amit vettetek:) Jó, persze át fog látni a szitán Édesanyád:) De a szándékot hidd el értékelni fogja, és talán megenyhül:)
2012. jún. 16. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!