Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lelki bántalmazás amit a...

Lelki bántalmazás amit a férjem velem tesz?

Figyelt kérdés

A férjem rendkívűl konok,makacs ember,ha valamire figyelmeztetem ,hogy ne úgy csinálja,mert probléma lesz belőle (hivatalos dolgok intézése például,halogat mindent,tolja a határidőket ),akkor direkt másképp csinálja és ha meg van a baj,akkor sem ismeri be,hogy rosszul csinált valamit,jellemző mondata,hogy "te tehetsz róla",inkább meghalna minthogy egyszeris beismerné,hogy bocsánat tévedtem.

Ha problémáink vannak,rendkívűl rosszul tudja kezelni a kudarcokat és ilyenkor nagyon undok,kiállhatatlan velem,különköltözik éjszakára másik szobába,én pedig csak őrlődöm ,úgy érzem már rengeteget tűrtem,alkalmazkodtam hozzá és lassan elfogynak az utolsó lelki tartalékaim is,sokáig hittem abban,hogy majd ha kevsebb problémánk lesz ,akkormajd kedvesebb simulékonyabb lesz velem.

Többször el is költözött pár napra én pedig mindig könyörögtem neki telefonon,hogy ne csinálja ezt,jöjjön haza,megaláztam magam a sárga földig.

Nem kiabál,nem ver,hanem leginkább azzal bűntet,hogy nem is szól hozzám.

Depressziós lehet,vagy nem tudom miért ennyire ellenséges velem,a gyerekeinkkel törődik,szereti őket,engem pedig semmibe vesz,megaláz az érzéketlenségével,távolságtartássával.

Ha beszélgetni próbálok vele akkorsem jutok semmire,ideges lesz tőle.

Állítólag én egy nagyon jó természetű,alkalmazkodó,túlságosan is jószívű ember vagyok és nem érdmeleném ,hogy így bánjanak velem.

Hoy vívhatnám ki,hogy tiszteljen ,emberszámba vegyen ???

2012. jún. 16. 12:11
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Tanácstalan vagyok,hogy merre tovább,sok mindennek próbálkoztam,de az utóbbi időben már szó nékül ráhagytam bárhogy viselkedett ,mert úgy éreztem kár már bármivel is próbálkozni ,mert ő ilyen marad.

Én azt a példát láttam,hogy megoldani kell a problémákat és nem mindjárt elválni.

Simán megcsinálja ,hogy munkaiő letelte után haza sem szól és késő este jön csak haza,én persze régebben hívogattam,hogy hol van,miért nem szól haza,gyakran fel sem vette a telefont.

Pár éve lebukott,hogy az interneten beszélt meg lehetséges találkát,benenm már nem láttja a nőt .

2012. jún. 16. 12:28
 12/39 A kérdező kommentje:

Szóval én generálom,hogy ilyen velem ?Valahol én is olvastam,hogy vannak lábtörlő típusú nők,én sosem tudnék másmilyen lennei,mint amilyen vagyok,sosem szerettem a konfliktust ,szerettem,ha másoknak örömet okozhattam.

Volt előtte hosszabb kapcsolatom,aki megbecsült,sosem viseledett így velem.

Eleinte persze ő sem ilyen volt,nagyon kedves volt,a tenyerén hordozott,még az első gyerek megszületése után sem volt ilyen,az utóbbi 1-2 évben lett enynire rossz a helyzet.

2012. jún. 16. 12:32
 13/39 A kérdező kommentje:
Mit érezhet ő velem kapcsolatosan ,ha ezt a fajta viselkedést váltom ki belőle ?
2012. jún. 16. 12:33
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

"mert megtehetem" - ennyit. Nem vívtál ki tiszteletet, ezért nem tisztel.

Ha ennyire nem jó a kapcsolat, akkor válni kell.

2012. jún. 16. 12:42
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nekem kétszer csinálta meg a férjem, hgoy nem ért haza a megbeszélt időre és nem is telefonált. Első eset után jeleztem, hogy a késés nem gond, de legalább dobjon egy SMS-t.

A második után fogtam magam, felhívtam egy barátnőmet és elmentünk bulizni. Telefont el se vittem magammal, késő éjjel értem haza.

Soha többet nem fordult elő, hogy ne hívott volna, ha változik a program.

Nálatok az a baj, hogy bármit megtehet, nincs következménye. Ezért meg is teszi. Tudja, hogy te mindig ott vagy, mindent eltűrsz.

2012. jún. 16. 12:44
 16/39 A kérdező kommentje:

A kérdésfeltevésem apropója az volt,hogy tegnap éjszaka is külön aludta,majd korán reggel elment úgy ,hogy el sem köszönt.

Este meg mertem kérdezni,hogy hová megy ma (nem dolgozni ment,utálja ha megkérdezem,hogy hová megy,mert nem szeret nekem elszámolni)és azt mertem mondani,hogy én is kimozdulnék egy pár órára már a barátnőmmel és eközben vigyázhatana a gyerekekre.

Reggel óta nem is telefonált,hogy mikor jön,hol van ,én pedig már játszom a gondolattal,hogy felhívom ahogy szoktam ilyenkor.

2012. jún. 16. 12:48
 17/39 anonim ***** válasza:
Miért vagy még vele?
2012. jún. 16. 12:50
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem tojik rá, tojik a gyerekekre és nagy valószínűséggel csajozik is. Miért is jó neked ez a házasság?
2012. jún. 16. 12:50
 19/39 A kérdező kommentje:

Miért is vagyok vele?

Mert szeretném azt hinni,hogy az volt valójában ő akit megismertem 13 éve és csak a sok probléma miatt ilyen,hogy majd jobb lesz,majd rájön,hogy mennyire értékes vagyok neki.

De be kell ismernem,hogy így tovább nem így szeretnék élni,rengeteg éjszakát sírtam már át,ott feküdt mellettem és meg sem próbált vígaztalni,úgy csinált mint aki alszik.

2012. jún. 16. 12:55
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki elkezd változni és évekig egy bizonyos irányba változik, az már nem fog hirtelen 180 fokos fordulatot venni. Ahhoz minimum egy halálközeli élmény kell, de még akkor se biztos.

Ez a házasság már halott.

2012. jún. 16. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!