Van itt még valaki, aki gyűlöli az apját? Mit lehet ezzel kezdeni?
Köszönöm. Pszichiáterem van.
Az érdekel, hogy mások hogy látják ezt és mit tettek az apagyűlölettel, ha volt nekik?
Hát ezt mondom. Én elmentem pszichológushoz, elmondtam neki mindent, ami történt, amit érzek, amitől félek.
Most az a feladatom, hogy írjak neki levelet - persze nem küldöm el, csak hogy ne engem mocskoljon be a sok negatív érzés, hanem elhelyezzem magamon kívül.
Ismerem, jól ismerem. Traumafeldolgzás.
Mások?
A fájdalmat nem tudod megspórolni, bárhogy is szeretnéd, egyszerűen hozzá tartozik a folyamathoz.
Én 7 évet jártam terápiába, és szerencsére apám megtette azt a szívességet, hogy viszonylag korán meghalt.
Mostanra már csak egy emlék ő is a többi között, teljesen semleges, úgy vagyok vele, hogy bármi is történt, engem erősített meg (alkoholista volt, nyomorba döntött minket, rendszeresen vert).
Jó helyen vagy, ha van szaksegítség, ez egy fájdalmas út, de a vége egy nyugodt, boldog élet! :-) Kitartás, jól csinálod! :-)
Szia!
Hát a pszichológuson kívül, jó kérdés...
Én is így vagyok, de valahogy elnyomtam magamban, néha még feljönnek az emlékek, de nekem például az is segített egy kicsit, hogy múltkor felhívott, és még ő oktatott ki engem, na erre én jól kiosztottam... Igazán jól esett! Nem könnyű, de próbáld elterelni a figyelmedet, barátok, kikapcsolódás stb... Csak ELŐRE nézz! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!