Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még valaki, aki...

Van itt még valaki, aki gyűlöli az apját? Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
nagyon fájnak a régi sebek.

2012. márc. 23. 14:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
El lehet menni pszichológushoz. Én ezt tettem.
2012. márc. 23. 14:19
 2/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Pszichiáterem van.

Az érdekel, hogy mások hogy látják ezt és mit tettek az apagyűlölettel, ha volt nekik?

2012. márc. 23. 14:21
 3/19 anonim ***** válasza:
66%

Hát ezt mondom. Én elmentem pszichológushoz, elmondtam neki mindent, ami történt, amit érzek, amitől félek.

Most az a feladatom, hogy írjak neki levelet - persze nem küldöm el, csak hogy ne engem mocskoljon be a sok negatív érzés, hanem elhelyezzem magamon kívül.

2012. márc. 23. 14:24
 4/19 A kérdező kommentje:

Ismerem, jól ismerem. Traumafeldolgzás.

Mások?

2012. márc. 23. 14:26
 5/19 anonim ***** válasza:
49%
Ha esetleg ide leírod, miért gyűlölöd apukádat (én szívesen meghallgatlak priviben is), talán könnyítesz a lelkeden.
2012. márc. 23. 14:39
 6/19 iricc ***** válasza:
100%

A fájdalmat nem tudod megspórolni, bárhogy is szeretnéd, egyszerűen hozzá tartozik a folyamathoz.

Én 7 évet jártam terápiába, és szerencsére apám megtette azt a szívességet, hogy viszonylag korán meghalt.

Mostanra már csak egy emlék ő is a többi között, teljesen semleges, úgy vagyok vele, hogy bármi is történt, engem erősített meg (alkoholista volt, nyomorba döntött minket, rendszeresen vert).

Jó helyen vagy, ha van szaksegítség, ez egy fájdalmas út, de a vége egy nyugodt, boldog élet! :-) Kitartás, jól csinálod! :-)

2012. márc. 23. 14:41
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát a pszichológuson kívül, jó kérdés...

Én is így vagyok, de valahogy elnyomtam magamban, néha még feljönnek az emlékek, de nekem például az is segített egy kicsit, hogy múltkor felhívott, és még ő oktatott ki engem, na erre én jól kiosztottam... Igazán jól esett! Nem könnyű, de próbáld elterelni a figyelmedet, barátok, kikapcsolódás stb... Csak ELŐRE nézz! Sok sikert!

2012. márc. 23. 14:43
 8/19 Picur84 válasza:
100%
Én ugyanebben a cipőben járok!Az apám egy szar alak és ezen nem tudok változtatni!Egy ideje eljárok egy gyülekezetbe és a segítségükkel megtanultam megbocsájtani!Azóta apám is változott irányomban,nem győz bocsánatot kérni és állandóan velem akar lenni!Nekem a hit segített!
2012. márc. 23. 14:52
 9/19 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban.Én is gyűlölöm az apámat.Nem tudom,mit lehetne ezzel kezdni.Talán azoknak könnyebb,akiknek korábban meghalt(alkohol),vagy ők elköltöztek és messze laknak egymástól...
2012. márc. 23. 16:58
 10/19 iricc ***** válasza:
16:58 nekem könnyebb, hogy meghalt, de ehhez akkor is kellett a terápia, hogy segítsen a gyerekkoromat feldolgozni. Már felnőtt voltam, és régen nem laktam otthon, amikor meghalt.
2012. márc. 23. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!