Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 27 évesen, lassan elváltként...

27 évesen, lassan elváltként új életet kezdeni?

Figyelt kérdés
Vele terveztem az életemet, ő volt a mindenem, de ő mégsem így gondolta. Hogy lehet ezt megemészteni és új életet kezdeni? Nagyon padlón vagyok tanácsokat várok, nem pedig rosszindulatú megjegyzéseket. Köszi
2012. márc. 11. 22:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha történt sok rossz dolog is,akkor ezek eszedbe jutnak akaratlanul is,és már egyből nem fényes annyira a helyzet,és nem látod őt pótolhatatlannak.Különben meg csak az idő segít,más nem szerintem.
2012. márc. 11. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha más nem, az vígasztalhat(még ha most nem is így érzed), hogy nagyon fiatal vagy még. Sokan ebben a korban, nem hogy újrakezdik, de még el sem kezdték.
2012. márc. 11. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:

írj privátot ha gondolod én is 27 vagyok és ezt a kérdést én tettem ki. szívesen beszélgetek.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. márc. 11. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, 35 felett gyerekekkel is lehet új életet kezdeni. Van, akinek még jobbat is sikerült mint a korábbi (nem vagyok ezzel egyedül). Most még legyél türelmes, adj magadnak időt és próbálj valamire koncentrálni. Bármire, ami érdekel. Kezdj egy új nyelvet tanulni, tanulj meg valami kézimunkát (varrni, gyöngyöt fűzni, dekopázsolni, akármit), mert lefoglal az, hogy másra koncentrálsz és nincs időd a sebeidet nyalogatni. Fogd fel úgy, hogy amikor vége van valaminek, az lehet, hogy valami új kezdete.
2012. márc. 11. 23:04
 5/10 anonim ***** válasza:
25%

Na lám-lám

Ezért nem szabad tervezgetni!

Szerintem a tietek is helyrejön még, csak állj hizzá pozitívabban, mert a letargiád nem javíthat a helyzeten,

sőt még inkább csak ronthat!

Innentől csak gerjeszted a rosszat!

2012. márc. 11. 23:18
 6/10 anonim ***** válasza:
27 vagy,mások ilyenkor fejezik be az egyetemet és indul az életük. Még előttük a párválasztás,családalapítás...ahogy neked
2012. márc. 12. 03:21
 7/10 anonim ***** válasza:

A Párom 25 évesen házasodott, de csak Ő vette komolyan a dolgot, így el is váltak mikor 26 volt. Mikor velem megismerkedett 29 volt és bennem megtalálta azt, amit még senkiben és fordítva. Hiába volt az előző kapcsolata hosszú (4.5év), ahol minden megvolt, új munka, kocsi, lakhatás, de mégsem sikerült az idill.

Nekünk még minden hátravan, úgyhogy ez is igazi újrakezdés...

Ne csüggedj, még nincs veszve semmi!!

23N

2012. márc. 12. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ha neki nem volt elég, hogy van valakije, aki szereti, nagyon értékes ember lehet. Majd találsz jobbat, csak vigyázz, hogy tényleg jobb legyen, kerüld el a már többször bebukottakat, többgyerekes apukákat, abból csak újabb baj lesz. 27 éves vagy, ráérsz, a hasonló korúak nagyrészt mégnem is házasodtak!
2012. márc. 12. 10:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat.Tudom fiatal vagyok még és előttem az élet csak jelenleg nagyon fáj.Próbálom lekötni magam, csak minden gondolatom körülötte forog most még. ha olvasok, ha tv-t nézek, ha akármit csinálok. Tudom majd változik.
2012. márc. 12. 14:05
 10/10 coachSzilvia válasza:

Engedd meg magadnak a "gyász" időszakot. Szépen lassan kezdj el magaddal foglalkozni. Tegyél valamit saját magadért, kényeztesd magad. Gondold végig, mi az ami a Te hibád volt a kapcsolatban, mi az amit Te másképp tehettél volna, mi az amivel Te hoztad ki belőle a negatívumot. Ezekkel nem szeretünk szembe nézni, mert félünk, hogy kiderül, hogy nem vagyunk tökéletesek, de senki sem az. Ne akarj rögtön új kapcsolatba kezdeni, mert ugyanazokba a hibákba fogsz bele esni. Semmi sem lehetetlen. 27 évesen még nagyon fiatal vagy. Szerintem a legfontosabb, hogy önmagaddal foglalkozz. Milyen jó, hogy most felszabadult egy csomó időd önmagadra :) Ne feledd, most két kapcsolat között vagy, az egyiknek a vége, a másik még várat magára, ez egy átmeneti időszak. Sok sikert!

ui: közzétettem egy 1 hónapos angol nyelvű tréningemet magyarul a blogomon, talán segíthet, itt az első nap: [link]

2012. márc. 12. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!