27 évesen, lassan elváltként új életet kezdeni?
írj privátot ha gondolod én is 27 vagyok és ezt a kérdést én tettem ki. szívesen beszélgetek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Na lám-lám
Ezért nem szabad tervezgetni!
Szerintem a tietek is helyrejön még, csak állj hizzá pozitívabban, mert a letargiád nem javíthat a helyzeten,
sőt még inkább csak ronthat!
Innentől csak gerjeszted a rosszat!
A Párom 25 évesen házasodott, de csak Ő vette komolyan a dolgot, így el is váltak mikor 26 volt. Mikor velem megismerkedett 29 volt és bennem megtalálta azt, amit még senkiben és fordítva. Hiába volt az előző kapcsolata hosszú (4.5év), ahol minden megvolt, új munka, kocsi, lakhatás, de mégsem sikerült az idill.
Nekünk még minden hátravan, úgyhogy ez is igazi újrakezdés...
Ne csüggedj, még nincs veszve semmi!!
23N
Engedd meg magadnak a "gyász" időszakot. Szépen lassan kezdj el magaddal foglalkozni. Tegyél valamit saját magadért, kényeztesd magad. Gondold végig, mi az ami a Te hibád volt a kapcsolatban, mi az amit Te másképp tehettél volna, mi az amivel Te hoztad ki belőle a negatívumot. Ezekkel nem szeretünk szembe nézni, mert félünk, hogy kiderül, hogy nem vagyunk tökéletesek, de senki sem az. Ne akarj rögtön új kapcsolatba kezdeni, mert ugyanazokba a hibákba fogsz bele esni. Semmi sem lehetetlen. 27 évesen még nagyon fiatal vagy. Szerintem a legfontosabb, hogy önmagaddal foglalkozz. Milyen jó, hogy most felszabadult egy csomó időd önmagadra :) Ne feledd, most két kapcsolat között vagy, az egyiknek a vége, a másik még várat magára, ez egy átmeneti időszak. Sok sikert!
ui: közzétettem egy 1 hónapos angol nyelvű tréningemet magyarul a blogomon, talán segíthet, itt az első nap: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!