Hogyan zajlott nálatok amikor a pároddal a saját házatokat újítottátok, rendeztétek be? Mennyiből sikerült az alap dolgokat megvenned, hogy el tudd kezdeni benne az életed?
A ház már meg volt mikor én megismerkedtem a párommal, frissen volt festve, volt benne konyhabútor, egy ágy és számítógép asztal egy székkel és fürdőszoba bútor és két komód
Én hoztam magammal az ágyamat amit előtte vettem 50 ezer volt, éjjeli szekrényt 6 ezer volt
amit közösen vettünk
üveg dohányzóasztal 13 ezer
két kis puff 6 ezer darabja
könyvespolc 11 ezer
a fürdőszobába még egy bútor 25 ezer
tv állvány 7 ezer
konyhaasztal 6 székkel 50 ezer volt, anyósék fizették
vateráztunk sokat - bőr kanapé 15 ezer
nappali bútor 20 ezer
ifjúsági szobabútor 10 ezer
mi szobánkba a szobabútor 8 ezer
előszobafal 13 ezer
Még egy pár dolog jó lenne, meg egy szoba még nincs befejezve
Nálunk mindenképp csempe, parketta cserére szorult a ház ezt pont akciósan vettük így is került 120e Ft-ba, munkadíj nem volt mivel apu csinálta, így ezzel kezdtünk majd jött a festés, ezt pedig párom nagybátyja.
Mielőtt megvettük a házat a tulaj új hőszigetelt ablakot, ajtót rakatott be. Így legalább erre nem kellett költenünk.
Fürdőkád 47e Ft, + mosdó 8e Ft. Fürdőszoba bútor + tükör 25e Ft.
Majd konyha bútor vásárlás (70e Ft) + tűzhely 25 e Ft vaterán akadtunk rá, szinte újonnan, étkező asztal 6 székkel 40e Ft. Mosógépünk már volt, a mikrót is előtte megvettük. Hálószobába a szobabútort és az ágyat az enyémet vittük, számítógép asztal + szék a páromét vittük.
Még van 1 szoba ami csak festve és parkettázva van, majd azt szánjuk gyerek szobának, ami majd 2 év múlva esedékes így nem láttuk értelmét, hogy oda is bevásároljunk mindenfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!