Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni a mártír...

Mit lehet kezdeni a mártír anyámmal?

Figyelt kérdés

Már annyira unom h folyton csak panaszkodik. Néha már attól idegbajt kapok ha csak hozzám szól,mert tudom h mi lesz a beszédje a vége.

Most is csak 3 napot kell dolgozni a héten,de ő már vasárnap elkezdte h jaj de rossz dolgozni kell menni,nagyon fáradt leszek/vagyok,nem akarok menni dolgozni. Azt nem veszi észre h más is ugyanúgy több műszakba dolgozik meg ugyanolyan munkát végez mint ő. Min pl én. És én mégse panaszkodok állandóan.

Meg állandóan nyafog h neki kell a konyhába robotolni. de ha mondom h akkor adok kevesebb pénzt és én főzök magamnak. Az már nem tetszik neki h én az ő konyhájába piszmogjak. nagyon nehezen viselem már de elköltözni még nem szeretnék mert levelezőn fősulira járok.

2012. márc. 13. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Oltsd le a véres nyavajába... valakinek csak akkor van meg a lelkibékéje, ha panaszkodhat... Csak a francnak sincs kedve hallgatni.
2012. márc. 13. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:
szegény anyukád. azt hiszem tudom mit érez, mert én is ilyen kis hárpia vagyok:P sajnos tényleg, nem viccelek, és általában nekem se jó soha semmi, én is sokat panaszkodok. aztán néha magamba mélyedek, és hálát adok az égnek azért amim van. sajnos vannak ilyen típusú emberek, el kell őket ilyennek fogadni, szerintem már én se változok. talán az segíthet, ha felhívod rá néha a figyelmét, hogy másnak lehet hogy rosszabb mint neki (éhezés, hajléktalanság, stb.)
2012. márc. 13. 12:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Mindig mondom neki h álljon már le,mert én is ugyanúgy elfáradok a munkába. Én sem szeretem a munkám,még se nyafogok állandóan.

Ő meg cska panaszkodik h neki milyen rossz h ott kell dolgoznia

2012. márc. 13. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:
anyám detto..lekorlátozódik az élet bajaira,meg sem próbál örülni semminek.Igazából ha ilyen marad akkor az ember nem szívesen tölti vele az idejét,ezzel csak ezt éri el.
2012. márc. 13. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!