Mit lehet kezdeni a mártír anyámmal?
Már annyira unom h folyton csak panaszkodik. Néha már attól idegbajt kapok ha csak hozzám szól,mert tudom h mi lesz a beszédje a vége.
Most is csak 3 napot kell dolgozni a héten,de ő már vasárnap elkezdte h jaj de rossz dolgozni kell menni,nagyon fáradt leszek/vagyok,nem akarok menni dolgozni. Azt nem veszi észre h más is ugyanúgy több műszakba dolgozik meg ugyanolyan munkát végez mint ő. Min pl én. És én mégse panaszkodok állandóan.
Meg állandóan nyafog h neki kell a konyhába robotolni. de ha mondom h akkor adok kevesebb pénzt és én főzök magamnak. Az már nem tetszik neki h én az ő konyhájába piszmogjak. nagyon nehezen viselem már de elköltözni még nem szeretnék mert levelezőn fősulira járok.
Mindig mondom neki h álljon már le,mert én is ugyanúgy elfáradok a munkába. Én sem szeretem a munkám,még se nyafogok állandóan.
Ő meg cska panaszkodik h neki milyen rossz h ott kell dolgoznia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!