Van itt még valaki, aki gyűlöli az apját? Mit lehet ezzel kezdeni?
Köszönöm a válaszokat és a bíztatást. Nagyon rendesek vagytok, hogy írtatok pár sort. Jól esik tudni, hogy nem csak egyedül kínlódom ilyen gondokkal.
Nekem is könnyebb lenne, ha meghalna, de nem akarok miatta börtönbe kerülni.
Én egyenlőre ott tartok, hogy kezdem megutálni. Eddig csak haragot éreztem iránta, mostanra ez jelentősen fokozódott.
Már nem lakok velük, de elborzaszt, amit anyukámmal művel. Ugyanis iszik és nem ismeri be. A munkahelyét elveszítette, azóta közmunkaprogramban tudott csak elhelyezkedni, ahol a fizetés a régi bérének csupán harmada.
Elszedegeti a pénzt, dugdossa a piát, tagad, tagad és tagad.
Összevissza beszél, nem tud gondolkozni, elfelejt dolgokat és épül le. Állandóan érzem rajta az áporodott alkoholszagot és undorodom emiatt...
Nem lehet rá számítani már.
Pedig nagyon nem ilyen volt, nagyszerű gyerekkorom volt, imádtam.
De ha ezt nem hagyja abba, én is meggyűlölöm...
Sajnálom. Megértem, hogy miylen nehzé, mert én most különösen sokat szenvedek az apám miatt.
A pszichiáterem nem segít és teljesen megbízhatatlan, mindig van kifogás arra, hogy miért nincs ott és miért rúg le. Torkig vagyok vele, is az élettel is. Ha nem lennék ilyen gyáva, már régen kinyírtam volna magamat. De sajnos gyáva vagyok.
Önálló vagyok. A rokonokkal és a családdal semmiféle kapcsolatom sincsen. Traumafeldolgozás - írtam is korábban, de nem figyeltél.
Én is azt hittem annak idején, fiatalon, hogy csak ki kell törnöm onnan, rájuk vágni az ajtót és jónapot. Hát nem. Az csak a kezdet. A fizikai önállósodáshoz az első lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!