Miért érzek igy? Nem értem saját magam és düh kitőréseim vannak.
Utolso! Nem kukoricapehely, hanem kukoricakasa az! Nem mindegy!!!!:)))))))
A kerdezo nem irigy, egyaltalan nem az. Az az irigy, aki semmit se adna senkinek soha!
A kerdezo inkabb nem meri felvallalni az oszinte, igaz gondolatait. Mast csinal mint amit erez, hogy tennie kellene.
Odaadja a ruhakat, kozben pedig itt mergelodik.
Kerdezo! Vallald a gondolataidat, ne csapd be magadat.
hopsz bocsi..a válaszirásnál a kukoricapehely ugrott be :D
hééj utolsó..valószínűleg teis mindent kaptál :D
Huuu utolso, latom neked se kellett meg a bukszadat kinyitni, volt mindig aki helyetted fizetett.
Hogy tudsz ilyen stilusban irni?
Bmeg...
Te komolyan így gondolkodsz? Attól hogy neki van, neked nem lesz kevesebb. Hogy lehetsz ennyire irigy? Neki vannak ismerősei, kapcsolatai, akikre számíthat. Neked nem volt. Ennyi. Nehogymár puszta együttérzésből ne fogadja el, csak mert te anno nem kaptál semmit.
Igazad van, én se fogok venni drága cipőt, mert másnak nem jut rá, én sem fogok enni, mert Afrikában éheznek.
Na, ez a tipikus magyar mentalitás, azért tart itt az ország, ahol tart. És azért nem lehet egy lapon említeni pl. NÉMETORSZÁGGAL. Ne haragudj, de szánalmas vagy. Én ha vkinek adok vmit, akkor azt nem köteleségből adom, hanem szívből és ha nem akarom odaadni, akkor nem fogom.
"Idegesit és bosszant,jo legyen meg annak a gyereknek minden de hogy a szülei ennyire ellegyenek látva...." ...ha a te gyerekednek nem volt, másnak se legyen! Ez pont így jött le. Gondolom, ha a te ismerőseid tudtak volna segíteni, akkor segítettek volna, de nem tudtak. Az ő ismerősei pedig tudnak. Jobb is hanem leszek keresztanya, méég a végén a ygereken fogod megbosszúlni, majd nem veszel neki semmit, mert "az én gyerekemnek sem vettek". De gondolom annyia nem nagy a szád és nem mersz eléjük állni és ezt ugyanígy elmondani...akkor már tuti nem téged választanának keresztszülőnek.
Bocs a hangnemért, de a szöveg, amit írtál ezt váltotta ki belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!