Mit szóltok az Emília és a Norina nevekhez?
Nekem a Norina nem tetszik olyan japán hatást kelt vagy nem is tudom..
György a vezetéknév, én az Emíliát szeretném, sokkal jobban passzol szerintem, de páromnak a Norina jobban tetszik..
Gondoltam arra,hogy 2 keresztneve lesz, György Emília Norina (bár még mindig ugy gondolom,hogy a Norina felesleges.. :)
Fiúnál pedig az Ármin-ért vagyok oda, de páromnak az sem tetszik..
Mit gondoltok?
Biztos, hogy nem "felesleges" a Norina, mivel ezt a párod szeretné, ergo hogyan lehetne már "felesleges"???
Te mit szólnál, ha neki meg a te akaratod lenne felesleges?
Tessék felnőtt módjára megállapodni, kompromisszumot kötni, nem pedig követelőzni.
Mellesleg (de ez ettől teljesen független amúgy) nekem a kettő közül a Norina tetszik, az Emília kifejezetten nem.
Persze ez nem kell, hogy érdekeljen téged.
Egyetértek a 12:50-essel! Ennél bénább neveket ki sem találhattatok volna. Erre szokták azt mondani, hogy jó dolgukban...
Egy biztos: a kislánynak nem fog tetszeni a neve, és majd ezen fog problémázni, hála a ... szüleinek! Az Emíliát eleinte szimplán utálni fogja, aztán majd ha Emilnek csúfolják érte, szívhatod a fogad! A Norina, bár mondták hogy hangzásra különleges, inkább fura. Se nem Dorina, se nem Nóra. Egyszerűen béna! Biztosan lesz Dóra, Dorina vagy Nóra csoport/osztálytársa és majd szegény pici néz majd nagy szemekkel, hogy neki miért nem normális a neve!
Én azt mondom hogy gondolkozz! Számtalan normális név van. Ne erőltess rá a lányodra ilyen hülye agyszüleményeket! Felénk is vannak György-lányok. Anett az idősebb, Fanni a fiatalabb, és ezek is különlegesek, ha a lányod nevével akarsz kitűnni, de semmi bajod nem lesz, ha még ezeknél is gyakoribb, szép nevet választotok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!