Mit szóltok a Milán és Noel nevekhez?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 21:56
1/21 anonim válasza:
Az én nevem is Milán. A Noelnél szerintem mindenképp jobb.
3/21 anonim válasza:
A Milán nekem nem igazán jön be. Noel a fiam, szóval tetszik.:)
4/21 anonim válasza:
Egyik rokonomnak pont így hívják a fiait.
5/21 anonim válasza:
Cigány a lóf.sz :D
Szép nevek!!!
6/21 anonim válasza:
Az elmúlt 1-2 évben mindkettő nagyon felkapott és gyakori lett. Milán a 7. legnépszerűbb volt, Noel a 30. 2010-ben.
Nekem egyébként a Milán hangzásilag tetszik, és személyesen ismerek egy nagyon helyes Milán nevű kisfiút, talán ezért is szimpatizálok ezzel a névvel.
A Noel számomra abszolút nem férfias, nekem nem jön be és felnőtt névnek sem tudom elképzelni, márpedig a gyerekek egyszer felnőnek.
7/21 anonim válasza:
Ahol tanítok, rengeteg a cigánygyerek, de egyiknek sincs hasonló neve. Ellenben van pl. Armandó.
8/21 anonim válasza:
Szép név mindkettő, csak tényleg nagyon felkapottak mostanság. A fiam ovis csoportjában pl. három Noel is van, a bölcsiben is volt kettő. Milánt is ismerek elég sokat a kicsik között, azt hiszem, abból is kettő van a mostani ovis csoportjában.
9/21 anonim válasza:
Én nem adnám egyiket sem a gyermekeimnek, mert nekem nem tetszenek, de nem tartom csúnyának sem őket. Számomra ezek olyan semleges nevek.
10/21 anonim válasza:
Szia!
Nekem mindkettő tetszik, a Milán még esélyes is lett volna, ha fiam születik.:)
Noel is szép, a jelentése főleg, de szerintem csak bizonyos vezetéknevekhez "áll jól".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!