Mit szóltok a Milán és Noel nevekhez?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 21:56
12/21 anonim válasza:
Szia. A Milán név nem rossz, de a Noel az nekem jobban tetszik. Így fogják hívni a májusban születendő kisfiunkat. :) 20hkm
13/21 anonim válasza:
A fiam Milán de tényleg elég gyakori lett, ismerünk vagy 3 másik Milánt így 1-5 éves korig...
A Noel nekem nem tetszik.
14/21 Atroposz válasza:
Nekem tetszik mindkettő,de nem adtam volna most a fiamnak ,mert a csapból is ezek a nevek folynak. A férjem pedig kicsit régimódi neki nem tetszettek, de nem is kell most már fiú neveken gondolkodnom , mert kislányom lesz és különleges nevet választottam neki, de komolyat majd az óvodában kiderül mennyire döntöttem jól.
15/21 anonim válasza:
oviban dolgozom és rengeteg milán és noel van. szerintem is szép nevek, de nagyon gyakori mostanában.
16/21 anonim válasza:
Nekünk Milán lesz. :) Noel nem tetszik.
32 hkm
18/21 anonim válasza:
a milán elmegy,de a noel olyan gagyi,hogy csak na.magyarok vagytok?
19/21 anonim válasza:
Nekem a Milánról mindig a focicsapat jut eszembe, Ac Milan.
Hajrá Milán!!!!
A Noel pedig nem férfias, vagy a Noé-ra hasonlít.
20/21 anonim válasza:
Azt, hogy a csapból is ők folynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!