Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrült a bátyám, hogy...

Megőrült a bátyám, hogy kislányokkal kezd?

Figyelt kérdés
28 éves, 2 diplomája van, ügyvéd, jól néz ki, van lakása, autója. Most egy 18 éves lánnyal kavar, aki még csak épphogy befejezte a gimit. Folyton hangoztatja, hogy neki komoly kapcsolat kell, de miért hiszi, hogy ezt egy félig gyerektől kapja meg? A saját korosztályában elég sok nő odavan érte, neki mégis ez a kislány kell. A lány viszont még nagyon fiatal, semmit nem látott a világból kb, ha elkezd bulizni, a bátyám biztos csalódni fog.
2012. jún. 10. 14:13
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
64%
A cím alapján azt hittem, 14 éves barátnőről van szó. Az tényleg kislány lenne, de egy 18 éves már nem az.
2012. jún. 10. 17:44
 32/39 A kérdező kommentje:
Elég kislány még egy 18 éves, és tényleg az van, hogy a bátyám már arra is féltékeny lesz, ha a lány beszél egy másik fiúval. A lelke mélyén fél, hogy meg fogja csalni, nem nézi jó szemmel, ha bulizni megy másokkal és ezt nekem is elmondta.
2012. jún. 10. 19:24
 33/39 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, a bátyád élete, az a bátyád élete... felnőtt ember, nyilván tudja, hogy egy ilyen kapcsolatnak mik az előnyei és a kockázatai, vagy egy másféle kapcsolatnak mik az előnyei és a kockázatai, és ennek tükrében döntött, amikor felvállalta ezt a kapcsolatot...
2012. jún. 10. 19:28
 34/39 anonim ***** válasza:
hagyd a francba. feleségül venni úgyse őt fogja, mert addig kiütközik, hogy a pénzre hajt a csaj...
2012. jún. 10. 22:59
 35/39 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem a ebben a felállásban van kisebb esély rá, hogy a csaj pénzre hajtson...
2012. jún. 10. 23:12
 36/39 anonim ***** válasza:
Azért a bátyád is kisfiúsan fogja fel a kapcsolatot, ha a lány szóba sem állhat másokkal.
2012. jún. 10. 23:12
 37/39 anonim ***** válasza:

szia. kezdjük ott, hogy 19 vagyok, másfél éves kapcsolatom van, tulajdonképpen együtt élünk, és már ne is haragudj, de nem hiszem, hogy ez csak egy kamaszkori fellángolás. igenis kezdhet komoly kapcsolatba egy 18 éves is, én 17 voltam, mikor összejöttünk, és már akkor komolyan gondoltuk. ha jól emlékszem, legutóbb mikor a barátommal találkoztam, nem a vivaTV-ről volt szó (hirtelen ez jutott eszembe 14 éves koromról), hanem vizsgákról, a leendő lakásunkról, meg a törődésről ami mostanában megint nagyon intenzíven jelen van a kapcsolatunkban.

természetesen te ismered az adott 18 éves lányt, de azért még annyit kötözködnék, hogy attól, hogy valaki ilyet mond, hogy nem akar felnőni, még fel fog nőni, csak esetleg élménydúsabbá teszi az életét, ezt megint csak tapasztalatból mondom.

természetesen ez az egész saját vélemény, de még a véleményemtől elvonatkoztatva is azt gondolom hogy nem kéne ilyen előítéletekkel állnod a lány elé, meg se fog tudni mukkanni, ha azt látja hogy a család diplomát meg adóbevallásokat kér tőle.

2012. jún. 10. 23:37
 38/39 anonim ***** válasza:

"Jól teszi, használja ki h mennek utána a nők és ha már lúd legyen kövér és ne szottyadt seggű 30-asokkal hanem 18-20 közötti ttökéletes testű lányokkal legyen."

:D ezen sírjak vagy nevessek, komám?

A média gyereke vagy látom.

Vézna kis faszjankó lehetsz, olyan 20 körüli agy kapacitással. :D

Sok olyan 30+ van, aki simán lekörözne egy húszast. Másrészt, azért köztük is (18-20) vannak löttyedt seggűek szép számmal.

És egy érett nő nem állna le egy kisfiúval. Mert ezek nem gyereket akarnak maguk mellé, hanem férfit.

De hála az égnek, hogy neked azok kellenek, így több érett nő marad nekem és a hozzám hasonlóaknak.

Az érett gyümölcsnél nincs is jobb!

Egy 18 évest meg nem nehéz behülyíteni, az pedig egyáltalán nem kihívás. Könnyen szerzett érdem pedig nem érdem.

2012. jún. 12. 10:01
 39/39 anonim ***** válasza:

Hát izé, mint ezt a dolgot megtapasztalt férfi (írtam már, hogy 17 éves volt a párom, amikor összejöttünk, én meg 33, és ez 15 éve volt) azért eloszlatnék egy súlyos félreértést: a "feszes segg" alkalmi kapcsolatban elsődleges paraméter, tartós kapcsolatban max fontos másodlagos, vagy még az sem. És ez tök független a partner korától...

Hogy mi paraméter valójában? Tessen már elolvasni egy ilyen fórumon a családi kapcsolatokkal, gyermekvállalással kapcsolatos rovatokat, hogy mit adnak elő (max. tisztelet a kivételnek) azok a hölgyek, akik kérdező bátyja kortársai, és azt mondja a biológiai órájuk, hogy tik-tak... hát amelyik férfit zavar az önbecsülésében, hogy potenciális tenyészkanként és eltartóként tekintenek rá, és azt szeretné, hogy a párja önmagáért szeresse és tisztelje, hát ... ezeréves immunitást adó védőoltás.

(na, lányok, lehet 0 pontozni:))

2012. jún. 12. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!