Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrült a bátyám, hogy...

Megőrült a bátyám, hogy kislányokkal kezd?

Figyelt kérdés
28 éves, 2 diplomája van, ügyvéd, jól néz ki, van lakása, autója. Most egy 18 éves lánnyal kavar, aki még csak épphogy befejezte a gimit. Folyton hangoztatja, hogy neki komoly kapcsolat kell, de miért hiszi, hogy ezt egy félig gyerektől kapja meg? A saját korosztályában elég sok nő odavan érte, neki mégis ez a kislány kell. A lány viszont még nagyon fiatal, semmit nem látott a világból kb, ha elkezd bulizni, a bátyám biztos csalódni fog.
2012. jún. 10. 14:13
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
71%
Mivel felnőtt, ez csakis az ő dolga.
2012. jún. 10. 14:14
 2/39 A kérdező kommentje:
Tudom, én nem szólok bele, csak félek, hogy pofára fog esni, miközben komoly kapcsolatról álmodozik.
2012. jún. 10. 14:18
 3/39 anonim ***** válasza:
29%
Egy 18 éves nem kislány.
2012. jún. 10. 14:19
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Na és, ha pofára esik? Lehet, hogy a bátyád 28 éves, jól néz ki meg satöbbi, de semmi tapasztalata nincs. Hát akkor most majd szerez.
2012. jún. 10. 14:20
 5/39 anonim ***** válasza:
44%
Nekem is inkább egy fiatal, 18-20 éves lány jönne be, mint a frusztrált 30 körüli libák. Sikeres, megteheti, hogy összejöjjön egy "kislánnyal", akin gondolom, még nem mentek át 50-en, friss, életerős, szenvedélyes.
2012. jún. 10. 14:21
 6/39 anonim ***** válasza:
70%

Beszéltél te már azzal a lánnyal? Megpróbálhatnád megismerni, és talán megértenéd, miért pont ő kell neki. Lehet, hogy van benne valami nagyon különleges.

Mondjuk elfogult vagyok, most töltöm a 18-at, párom 16 évvel idősebb nálam, mégis működik a dolog.

7/39 anonim ***** válasza:
97%
Miért ne akarhatna egy 18 éves komoly kapcsolatot?
 8/39 A kérdező kommentje:
Igen, találkoztunk és nagyon gyerek még. Nincs vele semmi bajom, hiszen egy teljesen átlagos kamasz, de a közösségi oldalon az ismerősöm, és látom, hogy a korabeli srácok erőteljesen ostromolják, ő flörtöl velük, elmegy más fiúkkal bulizni, a bátyám pedig nekem féltékenykedik.
2012. jún. 10. 14:25
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

Férfiakat hajtja a szexualitásuk és a versenyszellem, egy ilyen lánnyal lehet dicsekedni, az sem baj ha sok energiába kerül, nem is a lány a fontos hanem a szerep amit általa el lehet érni akár az ismerösök akár önmaga elött.

Ha pofára esik, hát pofára esik, elöbb utóbb biztosan, de mig nem addig nem tanulja meg. Van aki 25 évesen adja alább, van aki 40 évesen és van aki soha.

Az is lehet hogy a bátyád ezt tökéletesen átlátja, de nem érdekli, mert csak egy dolog érdekli, hogy megkapjon mindent amit csak megkaphat az élettöl. Van ilyen hozzáállás is és ha jobban belegondolunk még azt sem lehetne mondani hogy ne neki lenne igaza.

2012. jún. 10. 14:28
 10/39 anonim ***** válasza:
43%

18 évesen kamasz?????

Fogalom tisztázása : kamasz = 14 év körüli SRÁC

Tini = 14 év körüli csaj

18 év felett = nagykorú , az Ő dolga

Te inkább féltékeny vagy a csajra.

2012. jún. 10. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!