Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrült a bátyám, hogy...

Megőrült a bátyám, hogy kislányokkal kezd?

Figyelt kérdés
28 éves, 2 diplomája van, ügyvéd, jól néz ki, van lakása, autója. Most egy 18 éves lánnyal kavar, aki még csak épphogy befejezte a gimit. Folyton hangoztatja, hogy neki komoly kapcsolat kell, de miért hiszi, hogy ezt egy félig gyerektől kapja meg? A saját korosztályában elég sok nő odavan érte, neki mégis ez a kislány kell. A lány viszont még nagyon fiatal, semmit nem látott a világból kb, ha elkezd bulizni, a bátyám biztos csalódni fog.
2012. jún. 10. 14:13
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
76%
Egy 18 éves lány már egyáltalán nem kislány. Tudnia kell, mit csinál. A bátyádnak meg még annál is jobban. A pofára eséstől senkit nem lehet megvédeni. Ha bekövetkezne, tanulna belőle. Hagyd őt, hadd élje a saját életét!
2012. jún. 10. 14:34
 12/39 anonim ***** válasza:
78%

Ja és hogy miből gondolom, ?

Minden szavaddal lenézed , alacsonyítod , degradálod !!!!!!!

2012. jún. 10. 14:34
 13/39 A kérdező kommentje:
Én nem szólok bele, mondtam. Csak nem akarom, hogy csalódjon. 18 évesen még bőven gyerek az ember és a lány is ezt mondja: "Hát én még gyerek vagyok, nem szeretnék egy ideig felnőni". Nem tudom, mennyire sülhet ki jó egy gyerek és egy felnőtt, pénzt kereső ember kapcsolatából.
2012. jún. 10. 14:36
 14/39 anonim ***** válasza:
97%
Akármilyen korú lánnyal pofára eshet. A pofára esést nem a kor határozza meg.
2012. jún. 10. 14:37
 15/39 anonim ***** válasza:
85%

Ne legyél féltékeny. Elegem van már ebből a bátyámért aggódok dumából. Elvégre ő a bátyád nem? Nem az öcséd. Akkor te is csak egy kislány vagy mellette. Hagyjuk már..

18 éves lány egyáltalán nem kislány már. Én 13 éves voltam amikor komoly kapcsolatom lett. Most vagyok 20. Azóta is tart. Nem vágyok bulizni meg ilyenek. Szerintem tudják ők mindketten mire vágynak. Ha másra fognak vágyni előbb-utóbb ők is szakítanak.

Ismerek olyat akinek 30 évesen nincs senkije még, bulizgat. Én meg már 18 évesen simán családot terveztem. Ki ilyen, ki olyan beállítottságú.

És ha valaki olyanba találja meg az igaz szerelmet aki jóval idősebb vagy fiatalabb? Nem némi 10 évvel. Szerinted azok feladják a kapcsolatukat egy aggódó hugica vagy család miatt? Az nem is volt akkor igaz.

Szánalmas, bocs...

Ja, mikor elolvastam a kérdést azt hittem egy 30+os csávó kavar egy 12 évessel.

2012. jún. 10. 14:38
 16/39 anonim ***** válasza:
0%
Jól teszi, használja ki h mennek utána a nők és ha már lúd legyen kövér és ne szottyadt seggű 30-asokkal hanem 18-20 közötti ttökéletes testű lányokkal legyen.
2012. jún. 10. 14:39
 17/39 anonim ***** válasza:
46%
Sokszor a húgok azt hiszik a bátyjukat nekik kell nevelni és megóvni, vigyázni rájuk. Semmi közöd sincs a magánéletéhez, mivel MAGÁN. Így csak eltávolodtok...hidd el tudom!
2012. jún. 10. 14:41
 18/39 anonim ***** válasza:
62%

Bírom, mikor valaki mindig azzal jön, hogy aki feltesz egy kérdést, féltékeny. Szerintem csak aggódik.

18 éves KISlányok meg ne kavarjanak majdnem 30 évesekkel, mert gyerekek még. Vannak ellenpéldák, de én az ilyen kapcsolatoknál mindig azt láttam, hogy a lány előbb-utóbb megcsalta és lekoptatta az idősebb pasit. A bátyád valószínűleg szerelmes, azért nem látja, de ha MÁR MOST féltékenykedik, akkor szerintem nyilván problémák vannak, nem egy harmonikus kapcsolat.

2012. jún. 10. 14:42
 19/39 anonim válasza:
32%
akkor ő is pedomacikaaa :D
2012. jún. 10. 14:45
 20/39 anonim ***** válasza:
55%
Te nem csak a lányt, a tesódat is gyereknek nézed. Többet ártsz ezzel a bizalmatlansággal, féltékenységgel.
2012. jún. 10. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!