Megőrült a bátyám, hogy kislányokkal kezd?
Ja és hogy miből gondolom, ?
Minden szavaddal lenézed , alacsonyítod , degradálod !!!!!!!
Ne legyél féltékeny. Elegem van már ebből a bátyámért aggódok dumából. Elvégre ő a bátyád nem? Nem az öcséd. Akkor te is csak egy kislány vagy mellette. Hagyjuk már..
18 éves lány egyáltalán nem kislány már. Én 13 éves voltam amikor komoly kapcsolatom lett. Most vagyok 20. Azóta is tart. Nem vágyok bulizni meg ilyenek. Szerintem tudják ők mindketten mire vágynak. Ha másra fognak vágyni előbb-utóbb ők is szakítanak.
Ismerek olyat akinek 30 évesen nincs senkije még, bulizgat. Én meg már 18 évesen simán családot terveztem. Ki ilyen, ki olyan beállítottságú.
És ha valaki olyanba találja meg az igaz szerelmet aki jóval idősebb vagy fiatalabb? Nem némi 10 évvel. Szerinted azok feladják a kapcsolatukat egy aggódó hugica vagy család miatt? Az nem is volt akkor igaz.
Szánalmas, bocs...
Ja, mikor elolvastam a kérdést azt hittem egy 30+os csávó kavar egy 12 évessel.
Bírom, mikor valaki mindig azzal jön, hogy aki feltesz egy kérdést, féltékeny. Szerintem csak aggódik.
18 éves KISlányok meg ne kavarjanak majdnem 30 évesekkel, mert gyerekek még. Vannak ellenpéldák, de én az ilyen kapcsolatoknál mindig azt láttam, hogy a lány előbb-utóbb megcsalta és lekoptatta az idősebb pasit. A bátyád valószínűleg szerelmes, azért nem látja, de ha MÁR MOST féltékenykedik, akkor szerintem nyilván problémák vannak, nem egy harmonikus kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!