Anyám megőrült? (bov lent)
Ezerszer volt már itt a kérdés, de kénytelen vagyok újból kitenni. Anyám megőrült és gőzerővel épít egy világot amiben neki van igaza. Késztényként jelent ki hazugságokat és mivel egyedül élek vele semmi bizonyitekom nincs arra, h en probalok normalisan elni.....
Mar a sajat apam sem hisz nekem. Mostanaban anyam nem hoz haza normalis etelt. En nem talalok munkat. Beesett a hasam. Ennek ellenere pizzat rendel es elottem eszi meg, csoveseket, macskakat etet. Es ramfog dolgokat h pl miattam csopog a radiator, a csap, en tettem tonkre mindent. A seggembe mászik. Megprobal 14 evest csinalni belolem. Es olyan szintu gyuloletet kelt, h neha egeszen komolyan elojon belolem valami gyilkos onvedelmi oszton.
Az a baj, hogy nehany ember hisz neki, de ha latnak amit negyszemkozt velem muvel ok segitenenek berangatni a pszichiatriaira. Egy olyan vilagot teremtett ami nem letezik es felesleges, es.... Az a baj, h mar kezd nagyon elegem lenni ebbol a jatekbol. Ugymond kinottem belole. Belefaradtam. Legszivesebben bezaratnam, majd a tobbi bolondnak elhazudozza h milyen egy szemet fia van.
Körbeépiti magát,
Aranoid, tanúkat gyűjt. Fél, paranoid. És persze rendkivul kegyetlen is.
Minél hamarabb lépj le ahogy csak tudsz.(Párodhoz,ha van) vagy valami,mert így nem sokáig fogod bírni: /
Most írhatnék megoldásokat,de ez ellen már szinte semmit nem lehet tenni,csak beletörődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!