Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrült a bátyám, hogy...

Megőrült a bátyám, hogy kislányokkal kezd?

Figyelt kérdés
28 éves, 2 diplomája van, ügyvéd, jól néz ki, van lakása, autója. Most egy 18 éves lánnyal kavar, aki még csak épphogy befejezte a gimit. Folyton hangoztatja, hogy neki komoly kapcsolat kell, de miért hiszi, hogy ezt egy félig gyerektől kapja meg? A saját korosztályában elég sok nő odavan érte, neki mégis ez a kislány kell. A lány viszont még nagyon fiatal, semmit nem látott a világból kb, ha elkezd bulizni, a bátyám biztos csalódni fog.
2012. jún. 10. 14:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
89%

Amit írtál, abból csak a hülye nem szűri le a helyzetet:

Pasi sikeres, gondolom, van már most rendesen egzisztenciája, tekintélyes.

Lány nagyon fiatal, büszke, hogy elcsábított egy idősebb, művelt pasit, gondolom, le is feküdtek már. Ha bulizni jár más pasikkal és egy közösségi oldalon flörtöl velük, akkor ne tekintsük már egy édes, szende kislánynak. Nagyon jól tudja Ő, hogy mivel hozza magát előnyös helyzetbe.

És a pasi már látja, hogy nincs valami rendben, hiszen féltékenykedik. Itt a probléma.

2012. jún. 10. 14:48
 22/39 anonim ***** válasza:
69%

16/18

Tökéletes test nem létezik. Mivel a természet soha nem alkotott tökéleteset. Ha így lenne, akkor befejeződött volna az evolúció. (ha az evolúció megáll, akkor elpusztul a Föld, hiszen akkor a pusztítás fog teret nyerni, mégpedig igen nagy sebességgel)

16/21

Te ki nem néznéd belőlem, hogy harminc vagyok, olyan testem van. Tehát ne általánosíts, mert könnyen megszo*pat az élet.

Jogilag a 18 éves nagykorú, de nem jelenti azt, hogy agyban is az. Sőt! (részemről kislány már csak a korkülönbség miatt is)

Másrészt a tinik többsége több fäszt fogott, mint kilincset, tehát azért nem árt vigyázni azzal a kijelentéssel, hogy nincs szétbäszva.

A fiúknak/férfiaknak a fiatalabb szokott kelleni, ennek is vannak biológiai okai, de ahogy lezajlik az újdonság varázsa, akkor ki szoktak ütközni a gondolkodásbeli (nagy korkülönbség esetén generációs) különbségek.

De akit lehet azt meg kell dugni elv érvényesül.

2012. jún. 10. 14:55
 23/39 anonim ***** válasza:
76%
Nyugi, a saját korosztálya sem őérte van oda, hanem a két diplomájáért meg a pénztárcájáért. A pofáraesésnek ugyanakkora az esélye velük, mint a 18 évessel.
2012. jún. 10. 14:56
 24/39 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is van egy batyam, de soha nem szoltunk bele egymas kapcsolataba.Mai napig tok jo a kapcsolatunk, utoljara akkor veszekedtunk mikor o 14 volt.

Ferjem es a huga folyton beleszoltak egymas eletebe es most ott tartunk, hogy utaljak egymast.Meg a fiunkat se nezte meg pedig mar ket eves.

Ne szolj bele, jobbat nem tehetsz.

2012. jún. 10. 14:58
 25/39 anonim ***** válasza:
72%
Nézd Kérdező, amikor összejöttünk a párommal Ő 17 volt, én 33. Ez 15 éve volt. És?
2012. jún. 10. 15:20
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

na, megint ez a szottyadt seggező...

apukám, sok tizenéves megirigyelhetne egy-két jól karbantartott illetve eleve jó adottságokkal megáldott harminc (negyven) éves nőt!

Nagyon sok tini lány úgy néz ki, ahogyan pl. én csak kb. tíz, húsz év múlva fogok.

29N

2012. jún. 10. 15:57
 27/39 anonim ***** válasza:

"És a pasi már látja, hogy nincs valami rendben, hiszen féltékenykedik."

Azt írta, hogy nem féltékenykedik.

2012. jún. 10. 16:06
 28/39 anonim ***** válasza:
A bátyád pofára fog esni.A lány most lép ki igazán az életbe,sokat fog még változni.És lehet,hogy talál majd egy vonzó,korabeli srácot.Ennyi.
2012. jún. 10. 16:11
 29/39 anonim ***** válasza:
Kedves Előző, a dolog kétesélyes, mint egyébként minden párkapcsolat... ld 25. A pofáraesés csúcsa meg messze nem az, ha az embert otthagyja a párja egy másik partnerért...
2012. jún. 10. 16:26
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

"Fogalom tisztázása : kamasz = 14 év körüli SRÁC

Tini = 14 év körüli csaj"

Ekkora f@szságot rég olvastam.

2012. jún. 10. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!