Hogyan oldjam meg sértődés nélkül?
Megengedi, hogy a házukban lakjatok, bemegy az udavarra, ami az övüké, ti csak használHATjátok, mikor nincs senki egész nap otthon, akkor foglalkozik a kutyával, elengedi, simogatja, megeteti.
Tényleg szemét az öreglány.
Miért nem költöztök el? Azért az jó, hogy ott a kégli, mi?
Nézd, ha a kutya már jobban hallgat a mamádra mint rád, akkor nem a kutyával vagy a mamáddal van a baj...Gondolom a néni többet tud a blökivel foglalkozni, mint te, de miért fáj ez neked?
Hidd el,akármekkora az a kennel, nem pótolja a szabad mozgásteret és a társaságot.
Én félretenném az önzőségemet, ha tudnám hogy a kutyám jó kezekben van. Egyébként az is zavar, ha szaladgálni engedi ki a kutyát, meg az is, ha simogatja? miért baj, ha más foglalkozik vele, ha te úgysem vagy ott?
Nekem volt egy kiskutyám, az élettársammal közösen. Szakítottunk, hazaköltöztem kutyástul, úgy esett hogy anyuék többet és jobban tudtak vele foglalkozni. Mikor elköltöztem, nem vittem magammal, mert tudtam anyáméknál jobb helye van.
Én a kutyám érdekét néztem, próbált te is.
Rosszindulatú vagy. Remélem nem sokan fognak válaszra méltatni.
A házról meg annyit, hogy ha van is akásotok, azért jó, hogy most van hol lakni. És ha a papádé a ház, és ő nem szól a mamádra, hogy ne járjon be az udvarra, akkor neked sem lehet ellene kifogásod.
Nézd, azért mert szerinted nem a kutyáról szól, attól még nem változik semmi.
Szereti az öreglány a kutyát? a kutya szereti őt? akkor? hát hagyd, hadd örüljenek egymásnak. Idősebb korban az emberek könnyen kezdenek el ragaszkodni az állatokhoz, akár az övék, akár nem, mert tőlük sokkal több szeretet kapnak, mint az emberektől, adott esetben a rokonaiktól. Gondolom a mamád egyedül érzi magát, ha a kutyával törődik, fontosnak, nélkülözhetetlennek érzi magát. Ez az ő korukban fontos.
És tényleg nem értem, miért bánt ez téged. Mert szerintem meg nem arról szól,hogy a mamád téged akar csesztetni, ne legyél ennyire ego! Egyszerűen törődni akar valakivel, pont a kutyáddal, így jártál. Feltételezem, ha a zsebed tömné pénzzel, vagy tepsiszám vinné át a sütiket, nem nyafognál, hogy ez csak arról szól...
Tudom hogy nem ezt akartad hallani, de tényleg nem kellett volna odaköltöznötök, ideiglenesen sem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!