Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire elítélendő,...

Tényleg ennyire elítélendő, hogy a férjem nélkülem ment nyaralni? Még ilyen esetben is?

Figyelt kérdés

Még februárban befizettük ezt a nyaralást, elintéztük a szabadságokat. Van egy 5 éves gyerekünk is, ő is velünk jött volna. Csakhogy én terhes lettem, és sajnos veszélyeztetett, így nem javasolta az orvos az utazást, én pedig nem szerettem volna kockáztatni, nehezen jött össze a baba, így hát azt mondtam, hogy én itthon maradok. Férjem át akarta adni a nyaralási lehetőséget a tesójáéknak, hogy akkor így ők is itthon maradnak velem.

Én viszont rábeszéltem, hogy menjen el nyugodtan, helyettem anyukájával, meg a gyerkőccel. Nem akartam, hogy most miattam üljön itthon két hétig, mert a szabiját nem lehetett átütemezni, ráadásul a kisfiunk is annyira várta már. Én ebben semmi rosszat nem látok, úgyis hányok egész nap, meg jóformán csak fekszem. Minek őrizgettek volna itthon? Nekem attól nem lett volna jobb, nekik viszont akkor idén nem lett volna nyaralás. Ezt pedig nem akartam.

Erre a barátnőim ma nekem estek, hogy mi az, hogy nélkülem elment nyaralni, mekkora egy fax, hogy én itthon szenvedek, ő meg vígan nyaralgat. Hiába mondtam, hogy én beszéltem erre rá, akkor meg azzzal jöttek, hogy köztünk már nincs szerelem, ha így elvagyunk egymás nélkül. De hát persze hiányzik, minden nap beszélünk skype-on, de én önzőségnek éreztem volna részemről, ha itthon marasztalom őket. Egy ilyen esetben miért rossz, ha nélkülem ment? Miért kell belemagyarázni minden hülyeséget? Vagy én látom rosszul? Kötelessége lett volna itthon maradni?

Még annyi, hogy ha itthon maradtak volna, a pénzt akkor sem bukjuk el, mert a testvéréék kifizették volna természetesen.

2012. jún. 8. 15:44
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
"Mindenki, aki besétál az életedbe, megtanít valamire. Még akkor is tanítanak téged, ha az agyadra mennek, mert ilyenkor megmutatják határaidat." - Andrew Matthews
2012. jún. 8. 23:52
 42/47 tocsi31 válasza:
12%
Eloszor is bocs, de nincs magyar billentyuzetem. Szoval szerintem abszolut neked van igazad. A baratnoid meg inkabb soporjenek a sajat portajuk kornyeken. Ha neked ez a dontesed akkor a "kedves baratnoknek" semmi joguk leszolni teged. En minden evben elkuldom a ferjem egy hetre fel a hegyekbe kutyastul, haverestul satorostul konzervestul:D, hogy feltoltodjon. Nelkulem megy, mert tudom hogy szuksege van arra hogy a havereivel megtargyaljak a ferfi vilag fontos dolgait. Szoval en is kaptam hideget es meleget, hogy micsoda dolog, hogy nelkulem megy el, de hidd el ebbol en sosem csinalok semmilyen problemat. Mikor hazajon, akkor meg kettesben megyuk el egy hetre valahova es jol van ez igy. Amugy meg senkinek semmi koze ahhoz hogy a Ti parkapcsolatotok, es a Ti eletetek hogy van kialakitva. Ez csak ratok tartozik. jo baba varast es pihenest. 32L
2012. jún. 9. 11:00
 43/47 anonim ***** válasza:
0%
Na nem olvastam végig az összes választ, de látom már kissé kezed átmenni vitába. Szerintem nem erre van szükséged. (csak jó tanácsként..:)) Ezen az oldalon elég sok az agy hallott dobj be egy vígjátékot pihen és ne idegesítsd magad olyan embereken, akik nem is ismernek.:D Nem tudom, hogy milyen házaséletetek van, de azzal amúgy nincsen baj szerintem, ha a lángoló szerelem elmúlik, helyett ott marad az a nagyon erős kötelék és szeretet, ami sokkal, de sokkal őszintébb, mint egy fellángolás.:) Én kb. 3éve vagyok együtt a párommal és már most kezd elmúlni kettőnk közt, de engem nem zavar, mert még így is ugyan úgy szeretem. Ez csak a hormonok hatása miatt van egy kapcsolatban és enélkül is ugyan úgy szeretem a másikat. Egyébként hány hónapos vagy, ha megkérdezhetem?:)
2012. jún. 9. 11:34
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt ilyen.Nekem vizsgára kellett készülni,a családot pedig meghívták egy esküvőre.Csak a férjem és a gyerekek mentek el.Arról szólt utána a pletyka,hogy válunk.Elfogadhatatlan volt a családnak,hogy hogyhogy külön is létezünk.Minket ez nem izgatott,csak meglepődtünk,hogy miért kell rögtön így gondolkodni.Tehát nyugodj meg,nálatok sincs emiatt gond.

A 85%-os forumozó sem mondott hülyeséget,csak az ember önérzete mindig erősebb a józan eszénél.

2012. jún. 9. 15:43
 45/47 anonim ***** válasza:
51%

Én síelek, a párom nem. Ergo minden évben 2-3 alkalommal elmegyek a barátaimmal síelni. Ez nekünk természetes, akinek nem tetszik, az befoghatja.

Ne foglalkozz a barátnőiddel, hülyeségeket beszélnek.

2012. jún. 9. 17:37
 46/47 anonim ***** válasza:
40%
a férj nem nélküle,hanem a kisfiúval ment nyaralni. ez nagyon szép gesztus volt tőled,miért kellett volna megfosztani ettől őket?
2012. jún. 13. 15:26
 47/47 anonim ***** válasza:

A baratnoidnek mi a turo koze van ehhez?

A gyerekkel lett volna kiszuras ha nem mennek el.

2013. dec. 20. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!