Tényleg ennyire elítélendő, hogy a férjem nélkülem ment nyaralni? Még ilyen esetben is?
Még februárban befizettük ezt a nyaralást, elintéztük a szabadságokat. Van egy 5 éves gyerekünk is, ő is velünk jött volna. Csakhogy én terhes lettem, és sajnos veszélyeztetett, így nem javasolta az orvos az utazást, én pedig nem szerettem volna kockáztatni, nehezen jött össze a baba, így hát azt mondtam, hogy én itthon maradok. Férjem át akarta adni a nyaralási lehetőséget a tesójáéknak, hogy akkor így ők is itthon maradnak velem.
Én viszont rábeszéltem, hogy menjen el nyugodtan, helyettem anyukájával, meg a gyerkőccel. Nem akartam, hogy most miattam üljön itthon két hétig, mert a szabiját nem lehetett átütemezni, ráadásul a kisfiunk is annyira várta már. Én ebben semmi rosszat nem látok, úgyis hányok egész nap, meg jóformán csak fekszem. Minek őrizgettek volna itthon? Nekem attól nem lett volna jobb, nekik viszont akkor idén nem lett volna nyaralás. Ezt pedig nem akartam.
Erre a barátnőim ma nekem estek, hogy mi az, hogy nélkülem elment nyaralni, mekkora egy fax, hogy én itthon szenvedek, ő meg vígan nyaralgat. Hiába mondtam, hogy én beszéltem erre rá, akkor meg azzzal jöttek, hogy köztünk már nincs szerelem, ha így elvagyunk egymás nélkül. De hát persze hiányzik, minden nap beszélünk skype-on, de én önzőségnek éreztem volna részemről, ha itthon marasztalom őket. Egy ilyen esetben miért rossz, ha nélkülem ment? Miért kell belemagyarázni minden hülyeséget? Vagy én látom rosszul? Kötelessége lett volna itthon maradni?
Még annyi, hogy ha itthon maradtak volna, a pénzt akkor sem bukjuk el, mert a testvéréék kifizették volna természetesen.
"ők bele is halnának, ha 2 hétig nem lehetnének a férjük/párjuk mellett. Én meg még küldtem is, és ebből következtették, hogy már nem szeretjük egymást."
Nem, ebből csak az következik, hogy ők kapcsolatfüggők, ami meg nem szerelem. :)
Szia!!
Tiszteletre méltó a döntés,amit hoztál. Jó dolog az, hogy nem csak a saját érdekeidet nézted. A barátnőidre meg rá se hederíts .... példát vehetnének rólad.. :) Gratula a pocaklakóhoz :))
Egészséges a kapcsolatod a férjeddel!, -az előzmények ismeretében helyes döntés volt-
a buta barátnők sirámaira füldugó a megoldás.
Mi elmentünk síelni (anyu férje, anyu férjének a fia meg én) amikor édesanyám a kisöcsémmel volt terhes. Mivel évek óta nem voltunk már és akkor adódott olyan alkalom, ami megfizethető volt és a következő években nem lett volna lehetőségünk menni. Anyu azért maradt otthon, mert nem tudott volna velünk síelni, azért meg nem akart utazni, hogy majd egy másik országban a szállodában dekkoljon egész nap egyedül. Persze mondtuk mi is, hogy nem megyünk nélküle, ne hülyéskedjen, de gyakorlatilag el lettünk paterolva otthonról.
Az kisöcsém már 7 éves és anyu még mindig boldog házasságban él a férjével, szóval nem hiszem, hogy azért küldte volna "telelni", mert nem szerette anno.
A barátnőid meg elég önállótlanok lehetnek ha nem bírnak ki 2 hetet a férjük nélkül (jó persze más kérdés, hogy én is jobban szeretem ha itthon van velem, de akkor sem dől össze a világ ha valamilyen okból el kell utaznia).
Szerintem teljesen érthető. Józan felfogású, normális anyuka vagy. Azért mert Neked rossz, nem akartad, hogy a férjednek és kisgyereknek is az legyen! Ez így a helyes.
Remélem minél hamarabb javul a helyzeted és jobban leszel!
A barátnőid meg eléggé átlagosan viselkednek. A legtöbb barátnőm is így gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!