Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elmenjünk nyaralni?

Szerintetek elmenjünk nyaralni?

Figyelt kérdés

A pasimmal /17 éves ő is, én is/ egyedül nem engednek el minket nyaralni, de ezzel nincs is gond, mert nem is gondoltunk rá h egyedül mennénk.

DE van még így is 2 lehetőségünk h elmenjünk nyaralni:

1., a pasim apjával, nevelőanyjával és a /19 éves rettentően idegesítő/ mostohanővérével menjünk Hajdúszoboszlóra

2., az én apámmal és a mostani feleségével /aki gyűlöl engem/ menjünk a Balatonra

+1., az idén nem megyünk nyaralni

Ti melyik választanátok? Egyáltalán elmennétek erre a nyaralásra ami már így a nevek hallatán is borzalmasan hangzik?

2012. máj. 30. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
inkább kihasználnám a párommal hogy üres lesz a kecó:)
2012. máj. 30. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a második lehetőséget választanám. Ha az apád felesége nincs is oda érted, nyaraláskor tutira nem veletek fog foglalkozni, hanem ellesz apáddal, a pasid idegesítő mostohanővére viszont egészen biztosan hozzátok fog inkább csapódni már a korotok miatt is, minthogy a szülőkkel legyen.
2012. máj. 30. 18:19
 3/7 mosolyogj! ***** válasza:
én pedig mind a kettőre mennék ;) biztosan jól ellesztek együtt és az idegesítő személyeket meg majd csak lerázzátok valahogy
2012. máj. 30. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is elmennék mindkettőre. A nő valóban nem fog veletek foglalkozni, már csak azért se, hogy a saját jókedvét megtartsa, hiszen ha utál, őt is idegesítené, hogy veled kell foglalkoznia. A kiscsajt meg leráznám, csináljon amit akar, ti meg vonuljatok mindig el. Strandon egy másik medencébe, kiránduláson is tartsatok tisztes távolságot, ha nagyon nyomul, akkor meg mondjátok meg neki, hogy kicsit szeretnétek kettesben lenni.
2012. máj. 30. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
A kérdést olvasva bevillant a kép, amint a pap azt kérdezi a leendő férjtől, hogy "56 és fél kiló. Maradhat?"
2012. máj. 30. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Hopp, ezt nem ide akartam írni! :DD
2012. máj. 30. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Szoboszló.

Élménypark,a szülők öregek hozzá,biztos nem mennek utánatok csúszdázni.Én nem kell ugyanott lenni épületen belül.

Kaját kibirtok együtt.

Balcsi más,ott végig szem előtt lennétek.

2012. máj. 31. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!