Merjek lépni ha a gyermekünk elrablásával fenyegetőzik?
Nem szeretem már a párom és nélküle minden sokkal könnyebb lenne, főleg a pénzügyek. Ő szórja és sokszor a rezispénzt is, hogy az ráér, mert amit ő akar venni pl. bélyeg, az sokkal fontosabb.
Nem volt mindig ilyen, 1 éve változott meg. De már nem bírom elviselni a dolgait, nem akarok mindig idegeskedni miatta.
El tudnám magam tartani a gyerekkel, de ő azt mondja, hogy ha szétmegyünk akkor biztos lehetek benne, hogy nem nálam lesz a gyerek hanem nála. Nem érdekli az sem, hogy a bíróság mit ítél, ha kell elrabolja.
Ti így mernétek lépni?
Én korrekt lennék, találkozhatna vele, meg a rokonai is természetesen. De ő nekem nem engedné, így félnék neki odaadni láthatásra. 1,5 éves a gyerek.
Sosem értettem, hogy aki értelmesen nem tud válaszolni és egyáltalán olvasni az minek ír.
1.Nem volt mindig ilyen.
2.Nem vagyunk házasok.
Kettes! Köszi a választ.
Nem érdekli sajnos. Vagy élesben azért más lenne? Nem tudom, annyira ragaszkodik a gyerekhez, hogy hihető amiket mond.
Aida.Itt arrol van szo, hogy te is ertsd, hogy elvinne a gyereket es en nem lathatnam.
A gyerek erdekeit kell nezni, neki mindket szulore szuksege van, de a parom nem igy gondolja.
A birosag pedig nekem iteli, mert pici es nem drogozom, de meg prosti se vagyok.
Egyebkent a gyereket sosem bantana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!