Anyósom utál, mert 2 gyermekes anyuka vagyok, és így ismerkedtem meg a fiával. Már van egy közös baby is, akit látni se akar. Gyámüggyel fenyegetőzik. Mit tegyek?
Ne foglalkozz vele, ti a pároddal éltek szépen nélküle. GOndolom, azért a párod túl fogja élni, ha nem találkozik vele az anyja.
A gyámüggyel meg nyugodtan fenyegetözzön, az, hogy valakinek lett egy harmadik gyereke, nem büntetendö. Ha szól nkik, akkor öt fogják kinevetni.
Csak azt nem értem, hogy honnan tudod, hogy mivel fenyegetözik - ne menjetek a környékére sem, ne álljatok vele szóba, telefonon se beszéljetek.
A párodnak kellene közölnie, hogy amig téged nem fogad el, és nem viselkedik veled normálisan, addig nem álltok vele szóba.
Nagyon igazad van!Csak a párom fél az anyjától,ezt látom rajta.Onnan tudom,hogy mivel fenyegetőzik,hogy felhívtam telefonon,hogy árulja el mi a baja velem,holott nem is ismer.3év alatt 2x találkoztunk.S akkor kaptam mindenféle jelzőt!
Ekkor mondtam a páromnak,h.menjen el,és tisztázza vele a dolgokat.S ekkor lett kitagadva.De kérdezem én,egy ANYA hogy tehet ilyet?3 hónapos az unokája.Egy tündéri kisbaba,kiegyensúlyozott,vidám.S a saját fiának a vére.s már őt is utálja:(
Nekem van egy ismerősöm, aki pont ebben a szituációban van, csak ő az anyós :) Nyugi, nem ő az, mert itt már nagyobb az unoka, akit még soha nem látott, csak facebookon...
Én csak az ő történetét ismerem (bár ott gyámügyről nem volt szó), de ha jól értettem, náluk csupán annyival kezdődött a konfliktus, hogy a menye flegmáskodott vele. Egyikük sem tudta kezelni ezt a szitut és elmérgesedett a helyzet. Egyikük sem ismeri el, hogy ő is hibás a történetben, mindkettő a másikra mutogat, így lehet, hogy soha nem fognak kibékülni.
Pedig csak annyit kéne tenni, hogy bármelyik odamegy a másikhoz és azt mondja, hogy bocsánatot kérek mindenért, amivel megbántottalak. Kérlek felejtsük el a történteket és kezdjük tiszta lappal. És ezt tényleg betartani és soha fel sem emlegetni a történteket.
8:00 Igen,valóban.Az első lépést NEKI kéne megtenni.de ő soha nem fogja megtenni.Én már léptem felé,az se volt jó.nincs más hátra csak az elfogadás.
Itt a gond,szerintem anya-gyermek kapcsolat közt van.
Páromnak van egy testvére.Most jegyezte el az 5.nőt az életében.Anyós pajti nekik gratulált a facebookon.mikor kiderült hogy babát várunk,nekünk NEM!!
jaah,és én nem is vagyok az ismerőse a Fb-on:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!