Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósom utál, mert 2 gyermekes...

Gabie32 kérdése:

Anyósom utál, mert 2 gyermekes anyuka vagyok, és így ismerkedtem meg a fiával. Már van egy közös baby is, akit látni se akar. Gyámüggyel fenyegetőzik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 07:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
86%
Én úgy gondolom, ha nincs semmi ok, akkor hiába fenyegetőzik gyámüggyel. Mégis mit akar? Rossz körülmények között élnek a gyerekek? Tud bármit is felhozni ellenetek? Azért ha minden okés, akkor csak fenyegetőzik, azt ő sem gondolja komolyan, hogy akkor a gyámügyön bárki bármit tesz, ha minden rendben egy családnál. Vele meg nem kell foglalkozni, vannak ilyen gonosz lelkek, akiknek az intelligenciája kicsi és azért, mert van 2 gyereked, akkor Te már egy qrva vagy és eltartatod magad. Ha annyira buta, hogy a saját fiát is eltaszítja emiatt, akkor a férjed is hagyja. Én úgy gondolom, ha valaki eltaszítja a gyerekét olyan miatt, amibe semmi beleszólása nincs, akkor azzal nem kell törődni. Van egy olyan gyanúm, ha vele probléma lesz (bármilyen lelki, testi, anyagi stb.) akkor rögtön fog menni a fiához segítségért.
2012. márc. 30. 08:39
 12/33 anonim ***** válasza:
86%
11-es vagyok. Azt még elfelejtettem írni, hogy én is elvált nő voltam, amikor megismerkedtem a második férjemmel, igaz, gyerekem nem volt. De ha anyósom nem lenne intelligens, akkor ezen is kiakadt volna, hogy a fia elvált nővel jár. De eszébe sem jutott ilyen, mert van annyi esze, hogy felfogja, egy ember attól még nem rossz, mert elvált, esetleg még gyereke is van az előző kapcsolatából/házasságából.
2012. márc. 30. 08:41
 13/33 anonim ***** válasza:
72%
Úramisten! Az én Édesanyám elvált asszony volt, 9éves kisfiúval, amikor az Édesapámmal megismerkedett. Feltétel nélkül elfogadták a Nagyszüleim Őt is, az "új" unokát is, sőt jobban szerették a vér szerinti unokáknál, hiszen elhagyta az apja, sok idegen hirtelen meg családtag lesz, több szeretetet igényelt, mint egy "egészséges" családban nevelkedő gyerek. Pedig abban az időben (25 éve), még mondhatni kevésbé volt ez elfogadható. Ma szerintem sokkal gyakoribb, és semmi kivetnivalót nem találok benne. Intelligencia szegény az Anyósod! Nagyon sajnálom, remélem előbb-utóbb benő a feje a lágya, már ahhoz már késő. Majd ha rájön, hogy unokák nélkül öregszik meg, magához tér talán.
2012. márc. 30. 11:19
 14/33 anonim ***** válasza:
27%
Talán azért neheztel a mama, mert a fia egy másik férfi gyerekeit neveli..
2012. márc. 30. 11:34
 15/33 anonim ***** válasza:
56%

11:34-es: "Talán azért neheztel a mama, mert a fia egy másik férfi gyerekeit neveli.."

EZ KIZÁRÓLAG a fia dolga, ha neki megfelel, akkor az anyós mit akar beleszólni?!?!?!? Nem az anyós tartja el a gyerekeket, nem neki kell velük foglalkozni, ha a fiának igy jó, akkor NEKI semmi köze ehhez.

A kérdezönek: Ne keressétek az anyóst, se te, se a fia - igy nem tud veletek veszekedni. Ha neki nek fog tetszeni a helyzet, akkor lépjen ö. Az unokáról sm kell semmit tudnia, ha nem érdekli, az az ö baja. A páros is hagyja a fenébe, annyit nem ér, hogy a ti kapcsolatotok rámenjen.

2012. márc. 30. 11:39
 16/33 A kérdező kommentje:

11:34 ezt fogjuk tenni.s pontosan,ha valami baja lesz a maminak,akkor majd megtalálja a fiát!Végtelen rosszindulatú egy hárpia.de fortyogjon a levében.Mind a három gyermekem számíthat rám,míg meg nem halok.egy ANYA dolga ez.Hiszen ezért vesszük fel az anyaság szerepét!

Erre az anyóspajtás legkésőbb a halálos ágyán rá fog jönni!:)CSAK AKKOR MÁR KÉSŐ LESZ!

Köszönöm a sok választ NEKTEK:) CSAK MEGERŐSÍTETTETEK:)

2012. márc. 30. 12:43
 17/33 anonim ***** válasza:
67%
Én kb. pont lesz*rnám, hogy anyós mikkel fenyegetőzik. Igen, küldje a gyámügyet. Utána legalább lesz okotok feljelenteni zaklatásért. És ezt el is mondanám neki.
2012. márc. 30. 13:11
 18/33 anonim ***** válasza:
10%

Talán azért neheztel a mama, mert a fia egy másik férfi gyerekeit neveli..

Most ezt miért kellett lepontozni?

Gondolom, az ő idejében még nem volt annyi válás, a gyerekek egy anyától/apától születtek, nem össze-vissza.

2012. márc. 30. 13:38
 19/33 anonim ***** válasza:
42%
Mi az, hogy össze-vissza! Ember! Gondolkozz már! Ismered a kérdezőt? Honnan tudod, hogy azért mert van 2 gyereke más férfitól, attól ő még össze-vissza b.szik? És hogy ő volt a hibás, amiért nem a gyerekek apjával élte le az életét? Mielőtt ilyen hülyeséget leírsz, legalább gondolkozz! De neked sincs túl nagy intelligenciád, mint a mamának!
2012. márc. 30. 13:41
 20/33 anonim ***** válasza:
63%

Nem azt mondtam, hogy a kérdező egy rib.nc. Igazából leszarom.

Csak leírtam, szerintem miért utálja a párjának az anyja.

2012. márc. 30. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!