Anyósom utál, mert 2 gyermekes anyuka vagyok, és így ismerkedtem meg a fiával. Már van egy közös baby is, akit látni se akar. Gyámüggyel fenyegetőzik. Mit tegyek?
Kedves Eszti!:)
Szegény apukád.Ez is csak azt bizonyítja,hogy milyen lelkiismeretes ember.Ő csak jót érdemel.
A páromat is bántja,az anyja viselkedése,bár nekem nem mondja,de érzem.ez sajnos minden gyermeknek borzasztó lehet(korától függetlenül),ha az anyja ilyen.
S valóban anyósom is egy buta nő.S emellett makacs is,és szűk látókörű.Bár templomba jár,borzasztó nagy hívő,csak nem tudom mit ér el vele?Mikor a saját fia nem nyit rá ajtót.
De engem csak az vigasztal,hogy késik az Isten,de nem felejt:)
Nincs aljasabb dolog annál,ha valaki egy gyermeket bánt akár lelkileg,akár testileg.
Azt meg nagyon jól tetted,hogy beolvastál "maminak",megérdemelte.Bár gondolom csak falra hányt borsó volt.Nem érdemes lealacsonyodni az ő szintjükre,mert ők rutinosabbak:)
Az én kislányom tegnap volt 4 hónapos,DE abban biztos vagyok,hogy ettől a banyától távol fogom tartani.
Remélem apukád meggyógyul minél előbb,sajnos ha emészti magát az csak betegségeket idéz elő.S az anyukádat is megviseli.A mama ne érje el a célját!!
Kérdező!!!!
Hogy milyen érdekes párhuzam ismét!!! Nagyanyám is nagy templomjáró, otthon tele van nála a fal szentképekkel...
Nemhiába mondják a dörzsöltebbek, hogy a nagy ájtatoskodás mögött sokszor kőkemény zsarnokság és kétszínűség rejtőzik...most még jobban ledöbbentem...
Remélem, hogy a Párod Mellettetek áll és nem hallgat a "kedves" Mamára...:)))
Ha van kedved, írj privit! :) Nagyon szimpatikus vagy, szívesen leveleznék Veled! :)
Eszti :)
Ha hiszed ha nem,én is pont erre gondoltam:)(Mármint a privire) E mail címem:gabie@citromail.hu
S egyetértek veled abban is,hogy aki ennyire fanatikusan templomba jár,az mind zsarnok,és gonosz.Aki fordítva értelmezi a bibliát.Bár én nem vagyok hívő,nem járok templomba,de tudtommal benne van a bibliába,hogy tiszteld felebarátodat.
Várom leveled:) Folytassuk privátba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!