Nyomul az ex a páromra, a gyerekkel fenyegetőzik. Mit tegyek?
Voltak apróbb jelek, amiből egyértelművé vált számomra, hogy az ex vissza akarja szerezni a páromat.
Sokat beszélgettünk erről, azt mondta a párom hogy ne aggódjak emiatt. Az ex felrakott engem egy társkereső oldalra - megadta a telefonszámomat is - hogy ezzel ugrasszon össze minket. Majdnem elérte amit akart. :(
Most azzal fenyegetőzik, hogy amíg együtt vagyunk, a párom nem hozhatja el a gyerekét, esetleg felmehet a gyerekhez EGYEDÜL. Azt mondta ha kell, kér valami bírósági végzést, hogy engem távol tartson a gyerektől. :(
Fogalmam sincs, hogy amit mondott igaz-e, lehet e ilyet kérni. De nem akarom, hogy miattam szakadjon meg a kapcsolat a gyerek és az apja között.
Nekem annyit üzent (mert személyesen nem meri elmondani), hogy azt mondja majd, hogy rossz hatással vagyok a gyerekre, kiabálok vele, éreztetem vele hogy csak megtűrjük, egyszer meg is ütöttem stb.
Ezekből persze egyik sem igaz.
Márciusban lesz 5.
Az elmúlt 2 alkalommal mikor itt volt, nem is akart köszönni, szándékosan próbált felbosszantani. Pl. összetört egy poharat, dobálta a telefonomat, húzta a hajamat, megütötte a kezem.
Már nem azért, de honnan tudja az ő exe a te telószámodat?...
Egyébként meg engedném, hadd menjen! Ha félre akar kufircolni a kedves párom, akkor félre is fog, ha a gatyája mellett ülök, ha nem.
Ha az a ribanc ilyennel fenyegetőzik, az csak a te idegesítésedre megy. Ha látja, hogy lekakálod, és elengeded a párodat, akkor az meg őt fogja idegesíteni. :) Ne félj, ha szeret igazán, úgy sem lép félre, és nem fog visszamenni az exhez.
Mert elkérte, hogyha a páromat nem éri el, és valami történik a gyerekkel, akkor legalább engem tudjon értesíteni.
Nem attól félek, hogy a párom visszamegy hozzá. De idegileg tönkre tud tenni mindkettőnket, meg attól félek a gyereket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!