Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyomul az ex a páromra, a...

Nyomul az ex a páromra, a gyerekkel fenyegetőzik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Voltak apróbb jelek, amiből egyértelművé vált számomra, hogy az ex vissza akarja szerezni a páromat.

Sokat beszélgettünk erről, azt mondta a párom hogy ne aggódjak emiatt. Az ex felrakott engem egy társkereső oldalra - megadta a telefonszámomat is - hogy ezzel ugrasszon össze minket. Majdnem elérte amit akart. :(

Most azzal fenyegetőzik, hogy amíg együtt vagyunk, a párom nem hozhatja el a gyerekét, esetleg felmehet a gyerekhez EGYEDÜL. Azt mondta ha kell, kér valami bírósági végzést, hogy engem távol tartson a gyerektől. :(

Fogalmam sincs, hogy amit mondott igaz-e, lehet e ilyet kérni. De nem akarom, hogy miattam szakadjon meg a kapcsolat a gyerek és az apja között.

2012. febr. 3. 11:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az ex nem a páromra haragszik, hanem rám. Azt hiszi én állok közéjük. Holott a párom neki is megmondta, hogyha én nem lennék, akkor sem békülne ki vele.
2012. febr. 3. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11.28. Te nagyon el vagy tájolva! Nem egy elvált nmőt ismerek,aki a gyerekkel bosszulja meg a volt férjét, Főleg,ha annak már van egy normális kapcsolata.

A nők nagyon önzők,és bosszúállók tudnak lenni ok nélkül.

A házasságok legtöbbjénél a nők sokszor hibásabbak,mint a férjek. Csak a nők szeretik magukat áldozatnak feltüntetni. Ha a nő vissza akarja szerezni a férjét,akkor az nem is lehetett olyan rossz.

A kérdezőnél is ez lehet a helyzet. A gyerek azért agresszív,mert az anyja erre biztatja.

Nem kell vele törődni.

2012. febr. 3. 11:34
 13/17 A kérdező kommentje:

A párom azt mesélte, hogy anyagilag eléggé a padlón volt, mikor az exe megcsalta, aztán elhagyta. (Egy pénzes pasiért)

Mikor megismerkedtünk, szereztem neki egy jobban fizető munkát, azóta jobban öltözködik, elkezdte a jogsit is, és a személyisége is sokat változott. (Azalatt az egy év alatt amíg egyedül volt)

Persze ezt az ex észrevette, rájött hogy mit veszített, és most vissza akarja kapni.

2012. febr. 3. 11:38
 14/17 anonim ***** válasza:

"Az elmúlt 2 alkalommal mikor itt volt, nem is akart köszönni, szándékosan próbált felbosszantani. Pl. összetört egy poharat, dobálta a telefonomat, húzta a hajamat, megütötte a kezem."

Már ne haragudj, te hány éves vagy? És a kedves ex? Párod mit szól ehhez? Nem tudom milyen ember az aki ezt szó nélkül hagyja, hogy húzogassák a haját stb.

2012. febr. 3. 11:45
 15/17 A kérdező kommentje:

Az ex 26, én 23.

Nem írtam, hogy szó nélkül hagytam. Rászóltam, hogy nem szabad, kiszedtem a kezéből a hajam, és megkértem az apját, hogy beszélgessen el vele.

Volt egy sejtésem, hogy arra megy ki a játék, hogy kiabáljunk a gyerekkel, de ez nem történt meg. Az apja leült vele beszélgetni, és a gyerek elszólta magát, hogy igazából szeret engem, csak az anyja ezt mondta neki, hogy velem ezt kell csinálni.

2012. febr. 3. 11:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, hogy a gyerek csinálta. Az más. Azt hittem az ex. Hát szép kis anyja van ha ilyenekre tanitgatja a gyereket.
2012. febr. 3. 12:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Azt akarta elérni, hogy kiabáljak a gyerekkel, esetleg megüssem. De türelmesebb vagyok annál, és az apja is.
2012. febr. 3. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!