Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki magyarázat nélkül, vagy...

Aki magyarázat nélkül, vagy szerinte gerinctelenül lépett le, miért tette?

Figyelt kérdés
Annyit olvasunk elhagyott felekről, akik azt hitték, minden rendben, majd a párjuk elhagyta őket hirtelen. Én az elhagyókat kérdezném: miért? És miért úgy?
2012. jún. 6. 12:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Sose értetem mért kell magyarázkodni, ha az egyik fél még szerelmes mindegy mit mondasz neki, mert ugyanúgy fájni fog neki a szakítás.
2012. jún. 6. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

kétszer szakítottam igazi szerelmes kapcsolat után. az egyikük egy áldott jó ember, megérdemelte hogy megtudja az okot. hogy rosszkor, rossz helyen találkoztunk, gyászoltam, nem tudtam az érzéseit kellően viszonozni.

a másik nem érdemelte meg, nem is volt már neki mondanivalóm. folyton féltékennyé akart tenni más nőkkel, manipulálni, semmiségekbe kötött bele és úgy csinált hogy még én érezzem rosszul magam. nem volt velem őszinte, titkolózott komoly dolgokban. szó nélkül hagytam ott mert tudom hogy egyszer az élet megtanítja hogy nem így kellett volna.

2012. jún. 6. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves #10-es!

Szomorú volt olvasni az írásod. :-/

Nagyon remélem, hogy soha az életben nem fogok hozzád hasonló emberrel megismerkedni.

Garantált, hogy "kinyírna".

2012. jún. 6. 17:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazából arra gondoltam, hogy egy kapcsolatban mindig vannak hullámvölgyek. Megbeszéljük (ő azt mondja pontosabban), hogy velem akarja leélni az életét. Erre jön egy rossz passza, és közli, hogy ja, azt fél éve ígérte, most meg most van. Csak egy példa. Akkor minek feccolunk bele? Számomra az adott szó fontos.
2012. jún. 7. 09:13
 15/15 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Azt hittem, ez a passzivitás amolyan "még egy rugás a szakításon túl", így már érthető. Nyomtam a zöld kezet!
2012. jún. 7. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!