Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki magyarázat nélkül, vagy...

Aki magyarázat nélkül, vagy szerinte gerinctelenül lépett le, miért tette?

Figyelt kérdés
Annyit olvasunk elhagyott felekről, akik azt hitték, minden rendben, majd a párjuk elhagyta őket hirtelen. Én az elhagyókat kérdezném: miért? És miért úgy?
2012. jún. 6. 12:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
eggyszerü! megkimélték magukat a kinos szakitási hercehurcátol!
2012. jún. 6. 12:48
 2/15 Problem? ***** válasza:
62%
Mert valakitől csak így lehet elválni.
2012. jún. 6. 14:09
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Mindennek van oka. Mindenesetre nem igazán támogatom ezt a megoldást, de van amikor az ember nem tud mást lépni. :/
2012. jún. 6. 14:25
 4/15 A kérdező kommentje:
Ennél konkrétabbat tudnátok írni? Mert a másik oldalról nézve elég gáz, de kell lennie magyarázatnak.
2012. jún. 6. 15:10
 5/15 anonim ***** válasza:
37%

soha nem indokoltam még meg, hogy miért lépek le. ha valakivel kapcsolatban vagyok, akkor az a minimum, hogy észreveszi, ha a dolog már nem működik.

ha észreveszi, akkor nincs szükség magyarázatra, viszont ha nem, akkor én nem könnyítem meg az életét azzal, hogy elmagyarázom neki mi volt a rossz.

2012. jún. 6. 15:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez általában a férfiakra jellemző, akik nem szeretnek az érzéseikről beszélni, még a szakításkor sem.

Az utolsó választ furcsállom: együtt voltál valakivel, aki azt hitte, jóban vagytok, de te nem, és ezért nem is fárasztod magad, hogy megmagyarázd, mi nem volt jó? Milyen passzív hozzáállás ez?

2012. jún. 6. 15:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

én nő vagyok és a utolsó exemet én is így hagytam el. Nem kerestem, elköltöztem, nem reagáltam a hívásaira...

Mert nem volt hajlandó megérteni, hogy nem működik és ki akarok szállni. Olyan volt az életem mellette, mintha egy pszichiátrián lettem volna. Ha hívott már a falramásztam, még abba is belekötött, hogy miért úgy veszem fel a telefont, hogy: Igen!

Szóval az illetőnél ez volt az egyetlen út, hogy végre megszabaduljak tőle, és végre boldog legyek.

Mondjuk ennek azért voltak előzményei, tehát nem egyik pillanatról a másikra történt. Próbáltam vele beszélni szépen, csúnyán, így-úgy, de semmi...ez maradt!

És nem bántam meg! Sőt korábban kellett volna! :)

2012. jún. 6. 15:26
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddig ha valaki szakított velem,,normálisan ezt elmondta nekem,nem volt ebből gond.Viszont az utolsó egy szemét volt,megbolondult,és telefonon keresztül ordította hogy menjek a francba :)Fel se fogtam először hogy mi van,most kezd derengeni az egész,de annyira kikészített a dolog,hogy feküdnöm kell mindig,mert nincs erőm,és mindig sírok.
2012. jún. 6. 15:29
 9/15 A kérdező kommentje:
Megbolondult??? Az mit jelent? Milyen hosszú kapcsolat volt?
2012. jún. 6. 15:44
 10/15 anonim ***** válasza:
34%

5.vagyok

kedves 6.

ez nem passzív hozzáállás,hanem számomra a legegyszerűbb bosszú. nem vagyok egy drámázó típus, viszont ha valaki egy kicsi is ismer és figyel rám, akkor annak így is nyitott könyv vagyok. ha a páromnak nevezett egyénnek nem tűnik fel huzamosabb ideig az, hogy boldogtalan vagyok és ő közben boldogan éli az életét mellettem, akkor nem érdemli meg, hogy tudja az eredeti okokat...addigra azok már úgy is mellékesek, hiszen az én értelmezésemben számára érdektelenné váltam.

2012. jún. 6. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!