Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (magyarázat lent)

Mit tegyek? (magyarázat lent)

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. már lassan 10 éve van mostohaapám. a szüleim kb 1 éves koromban váltak el, igy anyám nevelt és nem voltam hozzászokva, hogy egy férfi is beleszóljon a neveltetésembe. kezdettől fogva elleneztem, hogy a családunk tagja legyen, mostmár kevésbé elfogadtam a dolgot de nem tudom apámként szeretni. ráadásul iszik is, ezt gyűlöéöm benne a legjobban, tönkretesz ezzel mindent. én ezt nem tudom elviselni. anyám is eleget szomorkodott már miatta, de nem akarja otthagyni sem, pedig anyám nem is szereti őt. tudom, mert megkérdeztem. ráadásul olykor megpróbálja anyámat ellenem forditani. miért teszi ezt?? kérlek segitsetek:(
2012. jan. 11. 20:31
 1/5 anonim válasza:
Csak elköltözni tudnál otthonról, hogy kikerülj ebből a helyzetből - az pedig gondolom nem lehetséges :(
2012. jan. 11. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
46%

Nagykorúsításodat kérheted a helyi jegyzőnél, ha elmúltál 16. Valamennyi keresettel (minimálbér) rendelkezned kell.

Vagy hass édesanyádra, ha már nem szereti hátha meg tudod vele beszélni, hogy mennyire szenvedsz a kialakult szituációban.

2012. jan. 12. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Vér szerinti apáddal tartod a kapcsolatot?
2012. jan. 12. 01:30
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
A nagykorúság elérését 18 év alatt csak házasságkötéssel lehet elérni.
2012. jan. 12. 07:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Vérszerinti apámról sokáig nem tudtam semmit, majd egyszer láttam a városban és megszólitottam: "Szia. Én vagyok a te lányod"(ez kb másfél éve volt) azóta kevésszer láttam, egyszer hosszasan elbeszélgettünk és csupa hazugságot mesélt nekem anyámról, amúgy soha nem hiányzott nekem, csak kiváncsi voltam rá mi van vele, hogy él, stb. De az biztos, rá sem számithatok.
2012. jan. 12. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!