Hogyan kerülhetném az anyósjelöltem, hogy a párom ne sértődjön meg illetve ne nagyon vegye észre?
A párommal 2 éve vagyunk együtt, imádjuk egymást és jövőre tervezzük az eljegyzést. Csak egy gond van: egyszerűen már nem birom idegekkel elviselni az anyját. Hogyan kerülhetném el a konfliktust? Tisztelem az asszonyt és nem haragszom rá (nem is lenne rá okom), de egyszerűen fél óra ott tartózkodás után kikészit! Állandóan azzal jön, h a párom unokatesójának sokkal jobban megy az egyetem, és nem érti,h nekem miért nem (a két egyetemet egy napon sem lehetne emliteni), hogy a párom most ezt kapott, most azt és hogy az én szüleim miért nem vásárolnak nekem. Állandóan lenézi a szüleimet, úgy gondolja,h mi vmi viskóban élünk, csak azért mert anyuék a pénzt inkább félreteszik a jövőmre, és nem költik el minden hülyeségre. Ha csak megemlitem neki,h venni szeretnék vmit, 2 nap múlva jelentkezik,h megvette nekem Vaterán, X összeget fizessek be. Mindenbe beleszól: hogy hova és mikor menjünk kirándulni/nyaralni, stb. Minden egyes lépésünkről be kell számolnia a páromnak azonnal sms-ben (arról,h mit ebédeltünk,h mikor pihenünk,h milyen filmet nézünk...még jó,h azt nem kérdezi,h mikor szerelmeskedtünk)
Nem akarom kimutatni párom előtt, hogy mennyire idegesit, elvégre az anyja és nem akarom olyan kellemetlen helyzetbe hozni, h választania kelljen köztem meg anyósjelölt között, de már felőröl ez az egész. Van, hogy csak sirok és azon gondolkodom, mennyire senki vagyok, mert fél délután azt hallgattam, hogy az unokatesó/nagynéni/szomszéd mennyivel jobb,szebb vagy gazdagabb nálam.
Szerintetek mit csináljak? hogyan oldhatnám meg,h mindhármunknak jó legyen?
Ja,és arra nincs lehetőség,h ne járjak hozzájuk, mivel külön városban élünk és a hétvégéken vagy a páromnál vagy nálam alszunk.
22/N
hát én tuti nem bírnám az anyósjelölt mellett.:D
együtt vagytok még a pároddal? sikerül beszélni az anyóssal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!