Ha eddig a párom tartott el, de most szakítunk, akkor mit kezdjek a sok tőle kapott holmival?
Kérlek a lenéző hozzászólásokat tartsátok meg magatoknak, hosszú sztori, miért ő tart el.
Együtt is élünk, sok holmimat ő vette nekem, többek között a laptopomat is.
Szívem szerint visszaadnék neki mindent, de van, amit nem tudok nélkülözni, mint pl. a laptopom, mert a régi (amit még én vettem) elromlott.
Ilyenkor mi a helyes/illendő/szokásos?
Békés szakítás...
Tényleg érdekelnek a vélemények, mert sosem voltam még ilyen helyzetben.
Igazából nem eltartatom magam, ahogy azt korábban írták... a párom mondta, hogy költözzem hozzá, aztán majd meglátjuk hogy lesz, hogy jövünk ki a pénzből... aztán így maradt, hogy én "háztartásbeli" lettem.
A szakítás kölcsönös... de vitázni tuti nem fogunk... Szerintem a laptop simán megéri az árát a közösen berendezett akváriumnak itthon, amit sajnos nem tudok magammal vinni...
Igazabol itt akkor nincs mas hatra, meg kell beszelned vele, marad az akvarium, a laptopot viszem, stb... Ha bekesen valtok el, biztos nem lesz ebböl sem gond. Gondolom, öt sem eri varatlanul, hogy a laptopot el akarod vinni. De azert ennyire neked is ismerned kellene öt.
Jah, es ilyenkor nincs illendö, helyes, szokasos. Ahogy nektek jo, ugy csinaljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!