Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha eddig a párom tartott el,...

Ha eddig a párom tartott el, de most szakítunk, akkor mit kezdjek a sok tőle kapott holmival?

Figyelt kérdés

Kérlek a lenéző hozzászólásokat tartsátok meg magatoknak, hosszú sztori, miért ő tart el.

Együtt is élünk, sok holmimat ő vette nekem, többek között a laptopomat is.

Szívem szerint visszaadnék neki mindent, de van, amit nem tudok nélkülözni, mint pl. a laptopom, mert a régi (amit még én vettem) elromlott.

Ilyenkor mi a helyes/illendő/szokásos?

Békés szakítás...

2012. jún. 4. 22:19
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Tényleg érdekelnek a vélemények, mert sosem voltam még ilyen helyzetben.

Igazából nem eltartatom magam, ahogy azt korábban írták... a párom mondta, hogy költözzem hozzá, aztán majd meglátjuk hogy lesz, hogy jövünk ki a pénzből... aztán így maradt, hogy én "háztartásbeli" lettem.

A szakítás kölcsönös... de vitázni tuti nem fogunk... Szerintem a laptop simán megéri az árát a közösen berendezett akváriumnak itthon, amit sajnos nem tudok magammal vinni...

2012. jún. 5. 13:06
 32/33 anonim ***** válasza:

Igazabol itt akkor nincs mas hatra, meg kell beszelned vele, marad az akvarium, a laptopot viszem, stb... Ha bekesen valtok el, biztos nem lesz ebböl sem gond. Gondolom, öt sem eri varatlanul, hogy a laptopot el akarod vinni. De azert ennyire neked is ismerned kellene öt.

Jah, es ilyenkor nincs illendö, helyes, szokasos. Ahogy nektek jo, ugy csinaljatok.

2012. jún. 5. 14:04
 33/33 anonim válasza:
20%
szerintem idióta a kérdés, és majdnem minden válasz is. Amikor kapsz valamit, akkor megköszönöd és az onnantól a tiéd, így minden, amit kaptál, már a tiéd, ha elmész, viszed. Mi ez a "visszaadni"??? Hát kölcsön kaptad, vagy mi? NEM! Ajándékba kaptad, hogy a tiéd legyen.
2012. jún. 5. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!