A párom ma eljön hozzám. De lehet szakitunk. Mit tegyek? (lent)
Nos.Ma beszéljük meg, hogy mi lenne a legjobb.Néha nekem sem tetszik a viselkedése, de elfogadom ilyennek, mert szeretem.Most szilveszterkor kicsit össze vesztünk.Tegnap olyat irt, hogy "elmegyek, de nem tudom mi lesz".mire számitsak?Elvesziteni nem akarom, de igy megtartani sem fogom tudni :( Anyum is közre játszik. Mert amig az élete nem rendeződik, addig ilyen lesz..Tegnap például egész nap fel sem hivott..Annyit irt hogy szeret.De ha szeretek valakit, akkor kitartok mellette joban rosszban, nem?? :S
18/L
engem így dobott..
Remélem neked jobban alakul!
Hát az a baj, hogy ez tinikorban tényleg nem jelent sok jót. Egy házasság felbomlása pl. az nagyobb döntés, azon lehet sokat beszélni, meg kell is, főleg ha gyerek is van stb.
De ilyenkor, mikor még a láng ezerrel ég, akkor nem téma, hogy járunk e vagy nem. Ha beszélgetni kell róla, az már gáz.
Sajnálom.
Ne alázkodj meg, de ha van egy kis esély, akkor próbáljátok meg. Lehet, hogy egy hétig még kinlódtok utána, de legalább már hozzászoksz a gondolathoz.
velem is így szakítottak..csak ő még normálisan elmondani sem tudta :(
Ha egy férfi időt kér, vagy "maszatol" akkor már nincs mit tenni...annak vége van, csak nem tudja hogyan mondja el.
Készülj fel a legrosszabbra, csak ennyit tudok mondani :(
Sajnálom, átérzem igazán :(
Köszönöm a válaszokat.Sajnálom azokat, akikkel szakitottak :(
Nekem minden rendben, beszéltünk, meglássuk hogy alakulnak a dolgok, változunk e, de nem akar elhagyni.
nah örülök hogy veled más hogy alakult, minden jót.
(első voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!