ellenkező esetben összetöri őket, ahogy az exem tette...
2012. jún. 4. 22:21
2/33 anonim válasza:
Nem tudom mi az illendő meg a szokásos, és nem is szokott érdekelni. Ha nem zavar, nem fájdalmas rájuk nézni, tartsd meg. Én megtartanám.
2012. jún. 4. 22:22
3/33 anonim válasza:
Ajándékot nem illik vissza kérni v adni.
2012. jún. 4. 22:23
4/33 anonim válasza:
kérdezd meg tőle hogy szeretné e ha visszaadnád neki vagy megtarthatod e
2012. jún. 4. 22:25
5/33 anonim válasza:
Ne adj vissza semmit, amíg külön nem kéri.
2012. jún. 4. 22:28
6/33 anonim válasza:
én egyszer kaptam egy elég drága epilátort.. hát nem visszakérte a barom? nemtudom azota mit csinál vele.. talán az uj csaja használja? az elég érdekes szitu..
szia drágám, itt az exem epilátora.. lehet van benne 1-2 szorzál, majd kijon!, vagy mi?
nem illik visszakérni semmit.
nyilván egy audi 4es esetében nem igy lenne
2012. jún. 4. 22:28
7/33 anonim válasza:
Hát én nyakláncal jártam úgy h 1 hete jártunk (ez ex és egy nagy paraszt) és kaptam. Húúú de aranyos meg minden. Haveri társaságban meglátják és közlik h ezen meg ezen a barátnőjén is volt. Persze szarul esett de attól hordtam. Viszont én már nem adtam neki vissza. Nem is hordom. El kéne már adni
2012. jún. 4. 22:32
8/33 anonim válasza:
Nem adnék vissza semmit.Tőlem az utolsó vissza akarta kérni,amit karácsonyra adott.Ez szemét húzás volt.Illetve vett egy szexuális segédeszközt,azt is elvitte,nehogy mással tudjam használni :)Utálom az ilyen embereket.Semmit nem tudnék visszakérni ha egyszer odaadtam valakinek.
2012. jún. 4. 22:44
9/33 anonim válasza:
8. Szexuális segédeszköz. Beszarok. Azzal mit csinál?? Kiteszi az ablakba?? V használja a következővel?? Na az gusztustalan
2012. jún. 4. 22:45
10/33 anonim válasza:
9-es:gondolom használja a következővel,ezt undorítónak tartom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!