Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen álszentek az emberek?

Miért ilyen álszentek az emberek?

Figyelt kérdés
Egy kérdés kapcsán merült fel bennem ez a kérdés. Egy 17 éves lány terhes lett, és most fél elmondani a szüleinek. Félreértés ne essék, én sem veregetném meg a vállát a szülei helyében, hogy "szép volt kislányom", de elkeserítő. hogy milyen válaszok érkeztek rá zömével. Itt tényleg mindenki szűzen ment férjhez/házasodott meg, és életében soha semmilyen hibát nem követett el? Ráadásul akik ilyen nagy erkölcscsőszök, hogy írhatnak egy 17 évesnek ilyen alpári, ordenáré stílusban? Hova tűnt az emberekből az empátia? Felnőtt emberek hogy lehetnek ilyen elítélők? Milyen ember az, aki kidobná a saját gyerekét, mondván, ha b-ni tudott, akkor nevelje is fel? Csak én látom ilyen elkeserítőnek ezt?
2012. jún. 3. 13:27
1 2 3 4
 31/31 Bence_ ***** válasza:
83%

Itthon a lelki betegek aránya igen magas, sokan ezt úgy kompenzálják, ha neki rossz és másnak rosszabb lesz akkor majd neki jobb lesz. De sajna nem. Neki ugyan olyan marad az élete, sőt rosszabb lesz mert egy országban élünk.

17 éves gyereket felelőtlennek nevezni ebben a témában lehet, de ő ott még azt sem tudja miről írunk. Szerintem ezt már csak az tudja akinek gyereke van. 17 évesen én ettől olyan messze voltam mint Makó Jeruzsálemtől.

Kérem tegye fel a kezét az aki 17 évesen pont ugyan úgy látta a világot mint amikor gyermeke lett.

2012. jún. 3. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!