Miért ilyen álszentek az emberek?
Ma én is akartam egy hasonló kérdést kiírni egy másik kérdés kapcsán.
Ahol az anyuka azt kérdezi, hogy ha szoptat és este elszív egy szál cigit, az mennyire ártalmas.
Már megbántam, hogy válaszoltam, mert azért lettem lehúzva és lehordva a sárga földig, mert nem estem neki úgy, mint ahogy "elvárták" az erkölcscsőszök.
Szánalmasak az emberek sajnos. Valahogy ez dívik itt nálunk. Abszolút igaz a mondás, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Olvasok sokszor angol nyelvű fórumokat is, és milyen érdekes, ott kőkemény véleménykülönbségek esetén sem ugranak egymás torkának, hanem válaszolnak, érvelnek, nem személyeskednek, nem sértegetnek.
Én sokszor csak azért vagyok magamra mérges, mert felhúzom magam ezeken, és nem bírom szó nélkül hagyni, pedig azt kellene.
Én azt bírom, amikor ha valakit leteremtenek, nemsokára írnak ki egy kérdést, amiben az "erkölcscsőszöket" szapulják. Egyébként sok szempontból igazuk van. Mert amit a lány elkövetett az nem hiba. Hiba az, amikor másokat kifecsegsz a hátuk mögött, és visszahallják, amikor a munkahelyeden az elszámolásnak egy nullával többet gépelsz be. De itt annyiról van szó, hogy felelőtlen volt, pedig tudta hogy mivel jár a h.lye mód nem védekezik. Remélte, hogy nem lesz baj, most pedig be van szrva, hogy szólnia kell a szüleinek, a gyereket megtartani nem akarja, ezért kapartatni megy, mert úgy könnyen és gyorsan szabadul meg minden felelősségtől.
Nem azt mondom, hogy ki kell dobni az ilyen felelőtlen tiniket az életbe, de ha már hlye volt, akkor viselje a következményét.
ELkövetett egy hibát?
Folyamatosan azt csinálta, amikor a szüleinek azt hazudta hogy a barátnöivel elmgey fagyizni, közben meg nem epres fagyit nyalogatott. :D
Azt is irta a lány hogy többször is szexelt ugy hogy nem védekeztek.
"Az abortusz is következmény."
Nem a lányra nézve. Mert őneki csak annyi lesz a dolga, hogy széttegye a lábát, úgy ahogy akkor tette, amikor az a baba a hasába került, csakhogy most nem be, hanem ki fog kerülni.
Lehet utána nem tud majd teherbeesni, de legalább ezt a problémát is letudja most, és nem fog amiatt depizni, hogy éppen "megölte" a gyerekét.
Nem vagyok abortusz ellenes, de csak a saját hlyesége miatt jutott ebbe a helyzetbe. Akkor viselje is, de úgy, hogy fogja megszüli, és vagy örökbe adja, és felneveli. De milyen már, hogy a könnyebbik utat választja.
Sok fiatalka olyan buta, hogy "na szexelünk védekezés nélkül, csak nem esek/esik a csaj teherbe. Amikor meg elmarad a menstruáció, a teszt is azt mutatja, hogy bekapta a legyet meg elkezd pánikolni. Akkor kellett volna gondolkodnia, mikor szétrakta a lábát, nem utólag.
Nem tudhatod, hogy nem fogja-e élete végéig kísérteni az abortusz. Nem tudhatod, hogy neki tényleg ez a könnyebb út.
Csak azt akarod, hogy 9 hónapig szenvedjen, hogy megtanuljon egy leckét. Így is meg fogja tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!