Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen álszentek az emberek?

Miért ilyen álszentek az emberek?

Figyelt kérdés
Egy kérdés kapcsán merült fel bennem ez a kérdés. Egy 17 éves lány terhes lett, és most fél elmondani a szüleinek. Félreértés ne essék, én sem veregetném meg a vállát a szülei helyében, hogy "szép volt kislányom", de elkeserítő. hogy milyen válaszok érkeztek rá zömével. Itt tényleg mindenki szűzen ment férjhez/házasodott meg, és életében soha semmilyen hibát nem követett el? Ráadásul akik ilyen nagy erkölcscsőszök, hogy írhatnak egy 17 évesnek ilyen alpári, ordenáré stílusban? Hova tűnt az emberekből az empátia? Felnőtt emberek hogy lehetnek ilyen elítélők? Milyen ember az, aki kidobná a saját gyerekét, mondván, ha b-ni tudott, akkor nevelje is fel? Csak én látom ilyen elkeserítőnek ezt?
2012. jún. 3. 13:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy ha már az álszentekről van szó, hogy miért van itt is mindenki lepontozva?!
2012. jún. 3. 14:43
 22/31 anonim ***** válasza:
71%

Ma én is akartam egy hasonló kérdést kiírni egy másik kérdés kapcsán.

Ahol az anyuka azt kérdezi, hogy ha szoptat és este elszív egy szál cigit, az mennyire ártalmas.

Már megbántam, hogy válaszoltam, mert azért lettem lehúzva és lehordva a sárga földig, mert nem estem neki úgy, mint ahogy "elvárták" az erkölcscsőszök.

Szánalmasak az emberek sajnos. Valahogy ez dívik itt nálunk. Abszolút igaz a mondás, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Olvasok sokszor angol nyelvű fórumokat is, és milyen érdekes, ott kőkemény véleménykülönbségek esetén sem ugranak egymás torkának, hanem válaszolnak, érvelnek, nem személyeskednek, nem sértegetnek.

Én sokszor csak azért vagyok magamra mérges, mert felhúzom magam ezeken, és nem bírom szó nélkül hagyni, pedig azt kellene.

2012. jún. 3. 14:51
 23/31 A kérdező kommentje:
A másik, amit nagyon nem bírok, az pont ez a pontozgatás. Én eddig nagyon ritkán pontoztam, akkor is csak pozitívan. Alapjáraton az a véleményem, hogy nincs haszontalan válasz, de azért az ilyen dögölj meg, meg kisk.va, meg hasonlók nálam nagyon kiverik a biztosítékot. Nem az a baj, ha valakinek más a véleménye, de hogy szabályosan halálra ítélik azt, aki nem ért egyet velük... hááááát, marhára nem felnőttes.
2012. jún. 3. 15:03
 24/31 anonim ***** válasza:
13%

Én azt bírom, amikor ha valakit leteremtenek, nemsokára írnak ki egy kérdést, amiben az "erkölcscsőszöket" szapulják. Egyébként sok szempontból igazuk van. Mert amit a lány elkövetett az nem hiba. Hiba az, amikor másokat kifecsegsz a hátuk mögött, és visszahallják, amikor a munkahelyeden az elszámolásnak egy nullával többet gépelsz be. De itt annyiról van szó, hogy felelőtlen volt, pedig tudta hogy mivel jár a h.lye mód nem védekezik. Remélte, hogy nem lesz baj, most pedig be van szrva, hogy szólnia kell a szüleinek, a gyereket megtartani nem akarja, ezért kapartatni megy, mert úgy könnyen és gyorsan szabadul meg minden felelősségtől.

Nem azt mondom, hogy ki kell dobni az ilyen felelőtlen tiniket az életbe, de ha már hlye volt, akkor viselje a következményét.

2012. jún. 3. 15:33
 25/31 anonim ***** válasza:
38%
Az abortusz is következmény.
2012. jún. 3. 16:00
 26/31 anonim ***** válasza:
29%

ELkövetett egy hibát?

Folyamatosan azt csinálta, amikor a szüleinek azt hazudta hogy a barátnöivel elmgey fagyizni, közben meg nem epres fagyit nyalogatott. :D

Azt is irta a lány hogy többször is szexelt ugy hogy nem védekeztek.

2012. jún. 3. 16:04
 27/31 anonim ***** válasza:
16%

"Az abortusz is következmény."

Nem a lányra nézve. Mert őneki csak annyi lesz a dolga, hogy széttegye a lábát, úgy ahogy akkor tette, amikor az a baba a hasába került, csakhogy most nem be, hanem ki fog kerülni.

Lehet utána nem tud majd teherbeesni, de legalább ezt a problémát is letudja most, és nem fog amiatt depizni, hogy éppen "megölte" a gyerekét.

Nem vagyok abortusz ellenes, de csak a saját hlyesége miatt jutott ebbe a helyzetbe. Akkor viselje is, de úgy, hogy fogja megszüli, és vagy örökbe adja, és felneveli. De milyen már, hogy a könnyebbik utat választja.

Sok fiatalka olyan buta, hogy "na szexelünk védekezés nélkül, csak nem esek/esik a csaj teherbe. Amikor meg elmarad a menstruáció, a teszt is azt mutatja, hogy bekapta a legyet meg elkezd pánikolni. Akkor kellett volna gondolkodnia, mikor szétrakta a lábát, nem utólag.

2012. jún. 3. 16:10
 28/31 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudhatod, hogy nem fogja-e élete végéig kísérteni az abortusz. Nem tudhatod, hogy neki tényleg ez a könnyebb út.

Csak azt akarod, hogy 9 hónapig szenvedjen, hogy megtanuljon egy leckét. Így is meg fogja tanulni.

2012. jún. 3. 16:30
 29/31 anonim ***** válasza:
86%
Én már nagyjából azon a szinten vagyok, amikor az ilyen kérdésre érkező válaszokra sem nagyon tudok mit reagálni, mert egyszerűen feleslegesnek tartom, hogy ezen idegesítsem magam. Attól nem változik meg semmi, csak én leszek ideges. A világ meg olyan, amilyen.
2012. jún. 3. 17:03
 30/31 anonim ***** válasza:
szerintetek hova tünt a terheses kérdés? vagy csak én nem látom?
2012. jún. 3. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!