Miért van az hogy az emberek kíváncsiak mások életére? Miért nem tudnak törődni a sajátjukkal? Csak engem idegesít ennyire hogy hülyék az emberek?
Elegem van abból hogy állandóan megállítanak az emberek és az én magán életemről kérdezősködnek.
Félre síklott az életem és ez úgy látszik tetszik néhány embernek..Mindenkinek van saját szennyese,azt teregesse!!
Ha idegesít, ha nem, ez mindig is így volt és így is marad! Az emberek ilyenek, kíváncsiak, gonoszak és kígyóskodnak!
Tanuld meg kezelni a helyzetet, átsiklani felettük és nem figyelembe venni!
Mások hülyeségén soha nem szabad idegesíteni magunkat!
A másik oldalon meg ott vannak, akik szeretnek belesírni a világba és panaszkodni. Ezzel felhatalmazzák a környezetüket a beleszólásra. Ez nem rád értem.
Ha annyira zavar akkor máskor tartsd magadban ha valami probléma van, keress egy bizalmast, aki meghallgat a többieknek meg mosolyogni szépen és felvenni a minden rendben álarcot.
Mikor én voltam rossz passzban, nekem is rosszul esett... De mikor találkoztam a múlkor egy olyan barátommal, aki most van padlón (meghalt a gyermeke) akkor én kérdezgettem őt a magánéletéről... Végül is ha belegondolunk, miről kellett volna kérdezgetnem? A munkájáról, az időjárásról? :( Nem... Van akinek jót tesz, ha kibeszélheti magából a bajokat, és van aki nem szereti, ha ezek szóba kerülnek. Én is ilyen vagyok...
Szerintem kellő tapintattal rá lehet a kérdezőt (aki nem feltétlenül rossz szándékú) ébreszteni, hogy nem akarsz erről beszélni.
Már ne haragudj, de milyen emberek? Csak úgy jönnek az utcán idegen emberek és megkérdezik, hogy mi újság veled? Kétlem.
Ha meg csak egyszerű ismerős, szomszéd, akkor azt mondom, köszönöm megvagyok, most mennem kell ne haragudjon. Ennyi. Nem értem miért kell egyáltalán ezen fennakadni. Ha nem akarsz nem válaszolsz. :)
Ez az egyik oldal, a másik meg az ha a kutyát sem érdekli mi van veled.
Nyilván ha a negativ dolgokról kérdeznek akkor rosszul érint,de vannak pozitiv dolgok is mikor jólesik ha valaki megkérdezi mi van veled.Pl babavárásnál,esküvőnél.
Az emberek szeretik látni,hogy másnak rosszabb,mint nekik.Talán ebből merítenek erőt saját szürke hétköznapjaikhoz.Valóban azzal tudod megvédeni magad tőlük,ha kifelé azt mutatod,hogy minden rendben van,és hogy meg tudsz birkózni a nehézségekkel.Még jobb,ha rögtön elmeséled,mit profitáltál a szorult helyzetedből.
Legközelebb már nem fognak megállítani a hülyeségeikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!