16 hetes kismamák! Szerintetek érdemes elmenni 4D UH-ra a terhesség ezen szakaszában? Nagyon kíváncsiak vagyunk a nemére. Ilyenkor már meg tudják mondani? (ha "megmutatja" természetesen)
Mi az első babával a 16., most a másodikkal a 15. héten voltunk. Mindkétszer megmondták a nemét (mindkettő fiú, de egyértelműen látszott). A mostani babám is nagyon édes volt, hiszen még rengeteg helye van, csak úgy izgett-mozgott, forgolódott, produkálta magát. Persze még kicsit soványka, de teljesen kivehető mindene. Mi még fogunk menni kétszer, mert az első fiunkkal is 3 alkalommal mentünk 4D-re, így az öcskösnek is "jár" ennyi. :) Így megyünk ismét vagy a héten, vagy a jövő héten, meg majd 28-29. hetesen is, hogy a kis arcát is megnézzük. Első babával 30 hetesen voltunk, hogy megnézzük a pofiját, de már akkor volt, hogy a feje is alig fért a monitorra, mondta is a szonográfus, hogy 1 héttel korábban kellett volna, pedig mindenhol azt írják, hogy 30-32. héten milyen jól látni az arcát. :S Úgyhogy most nem fogunk a 30. hétig várni! :)
23. hetes kismama
Köszönöm szépen a válaszokat!Alig bírom kivárni a 18 hetet...:D Első baba és én fiúnak gondolom,míg a férjem szerint leányzó -nem azért mert azt szeretne jobban.
Még meggondolom, de szerintem nem várom meg a kötelezőt :D hátha megmutatja :D
Én is 16 hetesen voltam 4D-n.Az elején végig háttal volt utána megfordult és lehetett látni hogy kisfiú:)Ja és azóta se változott.
De nagy élmény volt már ilyenkor is.
Bocsi, kicsit offolok... :)
Aki azt írja, hogy nem érdemes a 18. hét előtt menni, azok voltak egyáltalán? Mert többen is írjátok, hogy milyen felesleges, milyen csúnya még a baba, stb.
Nekünk például a szonográfus is mondta, hogy ilyenkor (15-16 hét körül) annyira édesek, úgy tudják magukat produkálni. Nyilván aki csak egyszer tud/akar menni a 9 hónap alatt babamoziba, annak érdemes a 25-28. hét körül, de aki megteheti, hogy többször is mehet annak szerintem már ilyenkor is hatalmas élmény! Hiszen már szinte teljesen ki van fejlődve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!