Miért változnak meg az emberek?
Figyelt kérdés
Holnap megyünk rokonlátogatásra a mostoha unokatesomékhoz.Régen imádtam ott lenni mert még lehetett vele hülyülni,fürdeni a medencébe,röpizni,kutyázni.Szóval bármit.Múltkor mikor ott volunk kb fél éve.Teljesen megváltozott Semmit nem akart csinálni,mert az gáz...mondom mi a sz*r??? eddig egy csomót hülyültünk most meg teljesen megváltozott.Lehet hogy az ő viselkedése a normális és én nem növök fel? Vagy mi ez? olyan rossz. ő 15 lesz én 16 lányok vagyunk2012. máj. 27. 12:53
1/9 anonim válasza:
Ilyen korban ez normális.Biztos szerelmes.
2/9 anonim válasza:
mindenki máskor érik, és gyerekes dolgok már nem érdeklik,
aztán lehet, hogy zavarja a teste, és nem szívesen mozog mások előtt,
Az is lehet, hogy megvolt neki, és se kedve nem volt medencébe ugrálni ...
Majd fogsz változni te is...
3/9 A kérdező kommentje:
de én mért ilyen későn érek? olyan rosz hogy ilyem.Régen alig vártam,hogy menjünk mostmeg...Velem van baj?
2012. máj. 27. 13:15
4/9 anonim válasza:
Mi a mai napig szeretünk hülyéskedni, egymást ugratni, fürdeni, társasozni, stb., pedig 30 év körüli a társaság.
Az unokatesód megváltozott, de egyáltalán nem baj, hogy te megmaradsz/megmaradtál ilyennek :) Ezek azok a dolgok, amik pl. engem feltöltenek.
5/9 anonim válasza:
Az normális hogy az emberek változnak, és nem mindenki ugyanolyan. Te ezt szeretnéd, ő ezt nem... ennyi. Nem vagytok egyformák. Nem arról van szó, hogy te későn érő vagy. Sokan felnőttként is szeretnek hülyülni meg minden, sokan meg már gyerekként is "leszoknak" erről.
6/9 A kérdező kommentje:
de épp az a gond hogy hasonlóak vagyunk de ő most mégis más
2012. máj. 27. 13:57
7/9 anonim válasza:
Majd meglátod, lehet, hogy a múltkor csak rossz passzban volt :)
Majd írd meg mi volt, kíváncsi vagyok hogy viselkedik holnap.
8/9 A kérdező kommentje:
jólvan.én is kíváncsi leszek
2012. máj. 27. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!