Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért változnak meg az emberek?

Miért változnak meg az emberek?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk rokonlátogatásra a mostoha unokatesomékhoz.Régen imádtam ott lenni mert még lehetett vele hülyülni,fürdeni a medencébe,röpizni,kutyázni.Szóval bármit.Múltkor mikor ott volunk kb fél éve.Teljesen megváltozott Semmit nem akart csinálni,mert az gáz...mondom mi a sz*r??? eddig egy csomót hülyültünk most meg teljesen megváltozott.Lehet hogy az ő viselkedése a normális és én nem növök fel? Vagy mi ez? olyan rossz. ő 15 lesz én 16 lányok vagyunk
2012. máj. 27. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyen korban ez normális.Biztos szerelmes.
2012. máj. 27. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:

mindenki máskor érik, és gyerekes dolgok már nem érdeklik,

aztán lehet, hogy zavarja a teste, és nem szívesen mozog mások előtt,

Az is lehet, hogy megvolt neki, és se kedve nem volt medencébe ugrálni ...

Majd fogsz változni te is...

2012. máj. 27. 13:05
 3/9 A kérdező kommentje:
de én mért ilyen későn érek? olyan rosz hogy ilyem.Régen alig vártam,hogy menjünk mostmeg...Velem van baj?
2012. máj. 27. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi a mai napig szeretünk hülyéskedni, egymást ugratni, fürdeni, társasozni, stb., pedig 30 év körüli a társaság.

Az unokatesód megváltozott, de egyáltalán nem baj, hogy te megmaradsz/megmaradtál ilyennek :) Ezek azok a dolgok, amik pl. engem feltöltenek.

2012. máj. 27. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Az normális hogy az emberek változnak, és nem mindenki ugyanolyan. Te ezt szeretnéd, ő ezt nem... ennyi. Nem vagytok egyformák. Nem arról van szó, hogy te későn érő vagy. Sokan felnőttként is szeretnek hülyülni meg minden, sokan meg már gyerekként is "leszoknak" erről.
2012. máj. 27. 13:54
 6/9 A kérdező kommentje:
de épp az a gond hogy hasonlóak vagyunk de ő most mégis más
2012. máj. 27. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Majd meglátod, lehet, hogy a múltkor csak rossz passzban volt :)

Majd írd meg mi volt, kíváncsi vagyok hogy viselkedik holnap.

2012. máj. 27. 14:20
 8/9 A kérdező kommentje:
jólvan.én is kíváncsi leszek
2012. máj. 27. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia, na mi volt? :)
2012. jún. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!